Beluchii parašė:
Taip taip, jau supratau, testai melagiai!!😀😭 užtai kiek džiaugsmo suteikė pirmas minutes.. gali būti, kad veltui. Gerai, kad turiu porą kitų dar tai rytoj darysiu v…
Gali būt, kad ir neapgavo, juk visko pasitaiko... lauksim 😉🙏
Beluchii parašė:
Taip taip, jau supratau, testai melagiai!!😀😭 užtai kiek džiaugsmo suteikė pirmas minutes.. gali būti, kad veltui. Gerai, kad turiu porą kitų dar tai rytoj darysiu v…
Gali būt, kad ir neapgavo, juk visko pasitaiko... lauksim 😉🙏
Lauritele parašė:
Su putom lyg sake skauda.. bet vardan to 🙏
O del ov geriausia su ov testais gaudyti, programeles rodo tik pagal vadoveli bet …
Ne ne, aš ov ir taip jaučiu, dėl to man klausimų nekyla. Aš tik klausiu kaip po ov skaičiuot. Iškart po ov ar kaip. Nes jeigu buvo ov sekmadienį tai šnd 3 dpo skaitosi?
pušynėlis parašė:
Ar teko girdėt, ar pati susidūrėt, kad Antėja grybą pjauna? Kaip tik ruošiausi ten priduot kraują
Pati susidūriau ir ne vieną kartą. Nesenai dariausi tth rezultata gavau 8. Vos nenualpau, gyvenime tokių skaičių neturėjus, tuolabiau geriu tiroksina. Gydytoja sako kažkas čia ne taip. Lygiai po savaitės pasidariau vėl, rezultatas 4,2 tth. Tai yra labai didelis skirtumas. Todėl nemanau kad kitą kartą eisiu ten vėl...
pušynėlis parašė:
Ačiū už pasidalijimą, kaip įdomujaučiu bandysiu pasidaryti savo poliklinikoj
![]()
Paklauskit į kuria labaratorija poliklinika siunčia, nes mano į antėja 🙃
LiLa94 parašė:
Nepasitikėkite šiais 🙈 aš vietoj ov netyčia pasidariau nt testą, tai irgi buvo ryškiai teigiamas 🙈😂
O kaip Jums jų ov testai? Ar gerai rodo? Aš juos pirmą kartą bandausi tai irgi atrodo įtartini...
Beluchii parašė:
O sakykite įdomu pasidarė.. ar yra tokių, kurios po atsiurbimo/abrazijos/persileidimo nejautė menesinių požymių t.y pilvo skausmų, krūtinės jautrumo ir pan? Man tai…
Man buvo abrazija balandzio pabaigoje. Rugpjucio 19 diena testas buvo teigiamas. Simptomus jauciau nuo pat pradziu. Pykinimas, norejosi daug miegot, nuovargis, rugsciu kilimas. Pilva pamaudzia ir db ir viskas normalu nes auga gimda. Siaip antra karta jau pagaunu pagrindini simptoma. Atsikeliu, ir pilvo apacia tokia isitempus, atrodo kaip po atsilenkimu 😀 ir praktiskai testas rodo vaiduokli. Bet zinot musu visu kunai skirtingi. Tai jus gal tiesiog ta laimingoji kuri nejaucia nieko
Eide23 parašė:
O kaip Jums jų ov testai? Ar gerai rodo? Aš juos pirmą kartą bandausi tai irgi atrodo įtartini...
Su ov tikrai neturiu problemų, esu patenkinta, jie jau ryškėti tik tada artėja ov 🙂
Kamilė18 parašė:
kaip įdomiai. kas tik neįmanoma šiais laikais. o kada patartina darytis? po metų kaip nepavyksta ar bet kada galima?
Mes po metų bandymo pradėjome ieškoti priežasties ,tad po visų hormonų tyrimų ir spermogramos sekantis tyrimas yra būtent pratekamumas. Tai va pradėjome ieškoti problemis nors buvome labai jauni tik 22-23 metų 😊
Šiuo metu su vyru esame aptarę ,kad bandysime pusę metų tada vėl važiuosi pratekamumą daryti,nes dėja kiaušintakiai yra linke vėl užakti,tai įdomu kokia jų būklė šiuo metu 😊 gal ir vėl bandymai bus šuniui ant uodegos tai nemanau ,kad verta bus gaišti ilgai..
O gal ir viskas gerai čia lieka tik spėlioti..
Mačiau kažkur toliau merginos kalbėjo ,kad su putomis skauda ,tai man asmeniškai skaudėjo ir su jodu,nes kiaušintakiai abu buvo nepratekami tai jautesi toks tempimo jausmas leidžiant jodą,bet skausmu dideliu gal nepavadinčiau labiau nemalonu,bet visa procedūra labai greita
MamytėD parašė:
Mes po metų bandymo pradėjome ieškoti priežasties ,tad po visų hormonų tyrimų ir spermogramos sekantis tyrimas yra būtent pratekamumas. Tai va pradėjome ieškoti pro…
Jetus, net nebuvau girdėjus kad tokiems jauniems nepavyksta. Eina sau kaip baisu pagalvojus. Mes jau ir tai sulaukėm 27-28 sakom gana laukt, reik planuot kad nebūtų per vėlu. O pasirodo būna ir anksčiau bėdų. Kiek mitų aplink kad iki 25 visiškai be jokių problemų pastojama 🙈🙈 o kiek Jums dabar metų? Ilgai laukiat jau?
Kamilė18 parašė:
Jetus, net nebuvau girdėjus kad tokiems jauniems nepavyksta. Eina sau kaip baisu pagalvojus. Mes jau ir tai sulaukėm 27-28 sakom gana laukt, reik planuot kad nebūtų…
Tikrai griaunu ir aš šį mitą.. Man 26m. Ir dabar pagaliau, po beveik 5 metų bandymų, po pagalbinio apvaisinimo, nėštumo testas ir hcg parodė teigiamą. Labai tyliai džiaugiuosi ir laukiu tolimesnės eigos🙏🩷