pepsicola parašė:
Labas rytas. Viena dieną iki mėnesinių.. Jokio jausmo, kad jos artėja, nors šiaip jau 2-3 dienos prieš jas jaučiu, kad artėja, nt vėl pagadintas, nu lyg ir nieko ne…
Kokio jautrumo testas?
pepsicola parašė:
Labas rytas. Viena dieną iki mėnesinių.. Jokio jausmo, kad jos artėja, nors šiaip jau 2-3 dienos prieš jas jaučiu, kad artėja, nt vėl pagadintas, nu lyg ir nieko ne…
Kokio jautrumo testas?
pušynėlis parašė:
Labas rytas nedidelis pakritimas nieko nereiškia, vakar žiūrėjau laiminus pastojusių grafikėlius, tai ten woow kokie linksmieji kalneliai būna 😄
Nuojauta kužda kad vėl nieko 😁
Bet nesakau kad testų nepagadinsiu 😁😁
Dreamland parašė:
Ryt galesi jau testuka daryt 😅 arba bent jau sekmadieni 😅
Ryt dar pakentėsiu 😁
milda_lu parašė:
Kokio jautrumo testas?
Nelabai aš nusimanau tuose testuose🙈 vakar dirbau, tai vyro paprašiau, kad tiesiog prigriebtų vaistinėje kokį nors. Paėmė tokį
pepsicola parašė:
Nelabai aš nusimanau tuose testuose🙈 vakar dirbau, tai vyro paprašiau, kad tiesiog prigriebtų vaistinėje kokį nors. Paėmė tokį
Svarbu koks HGC skaičius ant testo, 10 ar 25. Jei 25 tai bus mažesnio jautrumo testas. Taip anksti geriau testuotis su 10 hgc.
Lauritele parašė:
Nuojauta kužda kad vėl nieko 😁
Bet nesakau kad testų nepagadinsiu 😁😁
Aš jau irgi laukiu kokius testus naudojat?
pušynėlis parašė:
Aš jau irgi laukiu kokius testus naudojat?
Turiu dvi livsane juosteles ir vieną bitute 😁
Eide23 parašė:
Na va, mano viltis ir vėl sužlugo, atėjo mm tik kažkaip keistai, 2 dienom anksčiau ir prasidėjo rudu krauju, ko niekada nėra buvę 😲
Na gal sekantis ciklas bus jūsų ! 🤞❤️
Būna užsilikes kraujas kartais rusvos spalvos,būna ir endo požymis
Laukiu mm, galvoju kita cikla pabandyt pasekt ov ar ji tikrai ivyksta tada kai galvoju, prisidkaiciau visko, gal apsviesit, kai jau buna abi juosteles ryskios tai vasinasi 1-2 d begyje ov bus? ar reikia sekt ov nuo menesiniu pabaigos ar tik nuo vaisingu dienu pradzios? 🤣 Kita men intensyviau uzsiimsim nd, nusipirkau consive plius 🙄😅 Pirmas gavosi is pirmo kart, tai siek tiek sis kartas nuleido ant zemes, kad nebuna viskas taip easy