krisste25 parašė:
Tokių testų melagių apturėjau
Nu paskutiniai testai jau net nevaiduokliai ,o aiškiai teigiami.. tikrai čia nebuvo melagiai.. kitą kartą pamačius tokius testus pasidarykit kraujo tyrimą.
krisste25 parašė:
Tokių testų melagių apturėjau
Nu paskutiniai testai jau net nevaiduokliai ,o aiškiai teigiami.. tikrai čia nebuvo melagiai.. kitą kartą pamačius tokius testus pasidarykit kraujo tyrimą.
krisste25 parašė:
Dariausi krauji tyrimus, nėštumo nebuvo
Wow sunku patikėt, kad tiek meluot gali 😳😳 norejau sakyt gal po laiko žiūrėta buvo... bet tai kuom tiket tada
Skaistuole parašė:
Na tai turbūt tikrai geriausia yra laukti mm ir tik joms neatėjus darytis testus. Bent širdelės nekirbina esami are nesami vaiduokliukai 😔
Visiškai su jumis sutinku! Mane taip pat keletas apgavo, suteikė vilties ir nieko.. ir žiuriu čia jau labai daug ką apgaudinėja ypač juostelės tai vienos, tai kitos.. išdžiuvimus irgi meta irgi kur net nesuprasi kas ten iš tikrųjų.. šį mėnesį nebesidarysiu Sakau pakaks tos įtampos ir nežinios😀
Gerai, kad pasakėte apie tuos facelle juostelių vaiduoklius. Tai dar toliau lauksiu. Nes šiandien kažkas lyg pradėjo lįsti (apatinis testas)
Bet šį mėnesį esu viiiiisiškai pasimetusi savo cikle, nežinau, ar jau 7 dpo, ar dar ovuliacija tik bus visiškai man viskas maišosi. Vienintelis dalykas, kad vis dar neįprastai tempia pilvą. Bet svarstau, gal vis čia kokiai ovuliacijai nepavyksta įvykti.
Praėjusį mėnesį tai gerai sutapo, kad pas ginę kaip tik tuo metu nuėjau, kai dar galvojau, kad bus ov, o pasakė, kad jau įvykus. Na tai rami galva tada.
Dabar luktelsiu porą dienų ir eisiu progesteroną pasidaryt, gal bent bus aiškiau, ar ov įvyko
MrsRezidencija parašė:
Gerai, kad pasakėte apie tuos facelle juostelių vaiduoklius. Tai dar toliau lauksiu. Nes šiandien kažkas lyg pradėjo lįsti (apatinis testas)
O jūs jaučiate savo Ov? nebandėte sekti su testukais?
Austeja.la parašė:
Prasidėjo mano mm. Sėdžiu absibliovus. Eilinį kart nieko nesigavo.
Žiūriu mūsų vis daugėja čia šiom dienom su prasidėjusiom mm.. aš irgi net apsiverkiau kai prasidėjo vakar, nes taip tikėjau bet naujas ciklas-nauja pradžia! Meskit į šoną tas ašaras ir tikėkit, kad šis kartas bus laimingas, to ir linkiu😍 greit praeis tos mms ir vėl bus azartas sekioti savo ovuliacijas🙏
Beluchii parašė:
Žiūriu mūsų vis daugėja čia šiom dienom su prasidėjusiom mm.. aš irgi net apsiverkiau kai prasidėjo vakar, nes taip tikėjaubet naujas ciklas-nauja pradžia! Mesk…
Pritariu! Man dar tik 3 mm diena, taip laukiu kol baigsis ir galima bus vel sekt, deliotis ir dalintis, nes dabar net nera ka parasyt naujo, nera kuom pasidalint...🙈😅