2023.10.03 22:14 (prieš 1 mėn.)
Eide23 <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2024-metu-zirniukus-2/page/328#post-ų
28516854">parašė:
O aš tvirtai nusprendžiau, kad eisiu pas gyd ir reikalausiu visų tyrimų, bet pradinių 🙏 rytoj einu elementariuosius priduot krauja, D vit, geležį ir kt. Jei ten nk …
Oi taip, tikrai verta!
Mes irgi prieš pradedant pabandymus metus jau ruošėmės, irgi taip profilaktiškai į polikliniką pradėjom eiti, pasakėm, kad planuojam nėštumą. Tai vajei, ko ten tik nerado tuose kraujuose pas abu
teko ganėtinai radikaliai pakeisti įpročius ir gyvenimo būdą, dar netgi vis dar procese. Bet tikrai vertėjo - nuotaika, energijos lygis pasitaisė nenusakomai
Ir juolab bent jei kažkiek nerimo kyla, tikrai šioje vietoje žinojimas duoda aiškumo, bent tas jausmas atsiranda, kad kažką darai
Linetukė parašė:
Aš irgi nuo rugsejo 20d geriu cyclebalance. Po ivykusio persileidimo , ir ov atejo ir taip jauciasi sona diege, apacioi to suskausta abiejuose pusese. Ov lb ryskus,…
Matyt ten ta veiklioji medžiaga inozitolio gan stipriai pastimuliuoja visą ovuliacijos procesą. Nes man daugiau taip profilaktiškai pasiūlė pabandyti, tai gal jis toks intensyvokas, kai ir šiaip normaliai įvyksta ovuliacija. Bet kolkas tai atrodo, kad verta. Tik tikrai taip - paskaudenimai žymiai intensyvesni, neįprasti tokie, tik kur nuo ko tiksliai kas, neaišku