Skaistuole parašė:
Aš suku galvą vis dėl feritino. Galvoju stabdyti planavimą ir kelti feritiną, nu nes bijau, kad persileidimo rizika daug didesnė bus 😔
O koks pas jus feritinas?
Skaistuole parašė:
Aš suku galvą vis dėl feritino. Galvoju stabdyti planavimą ir kelti feritiną, nu nes bijau, kad persileidimo rizika daug didesnė bus 😔
O koks pas jus feritinas?
Žiedukė parašė:
Tokius testukus turėjau ir aš... Parodė teigiamą bet labai neryškiai, nors hcg iš kraujo buvo 88000 (9 nėštumo savaitė) todėl ankstyvo nėštumo nustatymui jie nėra …
Oho nu tikrai pakliuvo jums tuomet nekokia testų partije nes prie tokių skaičių tikrai jau turėjo rodyti net belekoks testas 🫢
Skaistuole parašė:
Tai gelezies sulasinimas trunka 1-2 val, su gine kalbejau, sake galiu is karto bandyt pastoti, nereikia atideti del lasinimo
Vyšnia parašė:
Aš manau Snaigex jau mm sulaukė, nes šiandien tylu ramu (nors visą savaitę jautė nėštumo požymius) 😊 ir mačiau jau pagalbinio temoj rašė, kad užsiregistravo pas vai…
O koks Jūsų reikalas?
Vyšnia parašė:
Aš manau Snaigex jau mm sulaukė, nes šiandien tylu ramu (nors visą savaitę jautė nėštumo požymius) 😊 ir mačiau jau pagalbinio temoj rašė, kad užsiregistravo pas vai…
Mjo...
Kartais 'moteriškas palaikymas' būtent toks ir būna...
OMG.
Trūksta žodžių tiesiog.
Vyšnia parašė:
Mieloji, neturiu jums atreportuoti visko, nes pati tvarkausi su emocijomis. Mano testai vakar vakare buvo tokie, o dabar atėjo kraujo tyrimas, kad hcg - 2 🙂
Ar tai biocheminis, ar iš manęs šaiposi gyvenimas - nežinau, bet ne Jūsų reikalas ar aš mm sulaukiau, ar testai jau rėkia, ar pas vaisingumo spec. užsiregistravau. Gero jums vakaro, tegul jūsų pilamas "gėris" grįžta bumerangu trigubai stipresnis 🫶🏻
Snaigėx parašė:
Mieloji, neturiu jums atreportuoti visko, nes pati tvarkausi su emocijomis. Mano testai vakar vakare buvo tokie, o dabar atėjo kraujo tyrimas, kad hcg - 2 🙂
Snaige, nekreipk demesio... Čia jau viršūnė viskam... Neteko apskritai dar tokio žiauraus komentaro skaityti.
Kelinta dpo?
Krasula parašė:
Snaige, nekreipk demesio... Čia jau viršūnė viskam... Neteko apskritai dar tokio žiauraus komentaro skaityti.
šį vakarą pereinam į 10dpo, bet kas iš to