Austeja.la parašė:
Sveikos mergibos, sveikinu visas kurios sulaukė || :). Šiandien darytas kiaušintakių pratekamumo tyrimas, tai viskas ok. Tik dabar pilvą kaip per mm maudžia. Nuo ki…
Ar skausminga? Man irgi numatyta jei per ateinantį ciklą nieko🫠
Austeja.la parašė:
Sveikos mergibos, sveikinu visas kurios sulaukė || :). Šiandien darytas kiaušintakių pratekamumo tyrimas, tai viskas ok. Tik dabar pilvą kaip per mm maudžia. Nuo ki…
Mamyteo parašė:
Tikrai nėra pati maloniausia procedūra,bet džiugu,kad viskas gerai ! Linkiu sėkmės ir,kad kuo greičiau užkibtų❤️
Ačiū :). Jau 1,5 metų bandome tai jau norėčiau.
Barbora1 parašė:
Man asmeniškai skaudėjo kai vamzdelį dėjo, ir vėliau kai putas leido tai pradėjo stipriai kaip per mm pilvą mausti. Bet gerai, kad procedūra labai trumpa. Viens du ir viskas, tik įklotą didesnį patarčiau pasiimti, nes išbėga vėliau viskas.
Linkiu nebesulaukti mm
Austeja.la parašė:
Man asmeniškai skaudėjo kai vamzdelį dėjo, ir vėliau kai putas leido tai pradėjo stipriai kaip per mm pilvą mausti. Bet gerai, kad procedūra labai trumpa. Viens du …
Ačiū! 🤍 jums taip pat! Po šitos procedūros būna, kad pavyksta pastoti, linkiu, kad jums taip ir būtu 🤞🏻🌸
Svajoklė1994 parašė:
Labas, žiūriu kalbat apie kiausintakiu pratekamuma. Skaiciau, kad yra su putomis ir kazkoks kitas budas. O kuris geresnis? As svarstau privaciai pasidaryt sita tyri…
Vilniuj Baltijos Amerikos klinikoje daro. Bent prieš metus darė tikrai
Svajoklė1994 parašė:
Labas, žiūriu kalbat apie kiausintakiu pratekamuma. Skaiciau, kad yra su putomis ir kazkoks kitas budas. O kuris geresnis? As svarstau privaciai pasidaryt sita tyri…
Tik šiaip įdomu ,o kodėl norite išleisti tiek pinigų jei su siuntimu procedūra nemokama?
Man darė su jodu,daryčiaus ir vėl procedūra greita ,jausmas leidžiant skystį toks kaip mm skausmas..
Mano stebukliukas parašė:
Labas rytas, Jūs man pasakykit ar vienai man rodos? Neplanavau nėštumo
Nelabai panasu i vaiduoklį. Labai jau šone kazkoks neaiškus bruksnelis.
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai