Filadelfija parašė:
Gal galit parasyt jos IG nes nesu macius, retas svecias ten
Neringa_ka ji tokia savotiska, bet tikrai verta perziureti jos highlights
Filadelfija parašė:
Gal galit parasyt jos IG nes nesu macius, retas svecias ten
Neringa_ka ji tokia savotiska, bet tikrai verta perziureti jos highlights
Pamparam parašė:
Labas 🙂 kurį laiką seku forumą. Mano istorija tokia: pavasarį turėjau persileidimą, po jo darėme pertrauką, dabar kelis ciklus jau bandome pastoti. Šiandien 5 d. ik…
Nebūtinai dar parodo testukas kai dar nėra mėnesinių. Kitoms išvis parodo tik tada kai mms vėluoja. Mano istorija tokia, turėjau irgi vasarą persileidimą, tačiau kai patojau, 3dienos prieš mms rodė neigiamą, ramiai sedėjau ir laukiau mm galvoju na susivėlino, gal vėlyva ov buvo.. na ir kai vėlavo 5 dienas, realiai visas ciklas praėjo, ir tik tada pamačiau teigiamą, tai gydytoja sakė tada, kad tiesiog pastojau vėliau. Todėl kol nėra dar jūsų dienų nenurašykite tikrai ir neliūdėkit, dar gali visko būti!😍 linkiu, kad tos nelemptosios nepasirodytų! dažniausiai vaiduokliauja testai apie kokią 9-11 dpo manau 😊
Labas rytas! Vis paskaitinėju čia, ir (ne)laukiu savo mm.. 😃🙈 vėluojam dvi dienas, kaip supratau šį mėnesį vėlyvą ir labai skausmingą ov turėjau, namų darbai atlikti, bet nuojauta kažkaip bloga.. Dažnas lakstymas šlapintis, su baime, kad jau mm pasirodė, krūtinė beprotiškai skausminga, padidėjusi, prieš mm taip nebūna.. testų pagadinau, bet tušti. Pasiskaičiau čia, dar suteikė vilties, kad tiesiog vėliau galėjo užkibti ir dar kolkas nerodo 🙏🏼
pepsicola parašė:
Labas rytas! Vis paskaitinėju čia, ir (ne)laukiu savo mm.. 😃🙈 vėluojam dvi dienas, kaip supratau šį mėnesį vėlyvą ir labai skausmingą ov turėjau, namų darbai atlikt…
Dar tikrai visko gali būti ,vėluoja tik dvi dienas . Man vėluoja 11 D ir tai vakar tik neryškų metė vaiduokliuka,šiandien jau normaliai parodė ❤️
pušynėlis parašė:
Ech.. o kada nelaukiat gruodžio mm?
Gruodžio 27 d..būtų geriausia kalėdine dovana
Žirniuks parašė:
Dar tikrai visko gali būti ,vėluoja tik dvi dienas . Man vėluoja 11 D ir tai vakar tik neryškų metė vaiduokliuka,šiandien jau normaliai parodė ❤️
Bet ištikrųjų kaip visoms skirtingai😀 mano sesei irgi normaliai parodė gal tik po 10d,o man po 3 ir pakankamai ryškiai. 😀
Tikniekamnesakyk parašė:
Bet ištikrųjų kaip visoms skirtingai😀 mano sesei irgi normaliai parodė gal tik po 10d,o man po 3 ir pakankamai ryškiai. 😀
Gal vėlesnis uzkibimas buvo 😅 , su pirmu man irgi greit palyginus parodė ir su vakariniu šlapimu 😅 o dabar taip nedrąsiai bet išryškėjo
Žirniuks parašė:
Gal vėlesnis uzkibimas buvo 😅 , su pirmu man irgi greit palyginus parodė ir su vakariniu šlapimu 😅 o dabar taip nedrąsiai bet išryškėjo
Žirniuks parašė:
Geras, mūsų laikai labai panašūs, man net smalsu, gal sekėt ov kada galėjo įvykti? 😅
Žirniuks parašė:
Čia dabar tokio ryškimo?