Aidana parašė:
Ačiū už išsamų paaiškinimą. O vertinat iškart po testo atlikimo? Na nes vėliau išdžiūvę jie išryškėja. Sudėjau ir aš visus, tai pagal šiuos jau turėčiau būt "pagavu…
O kada jums turėtų būti ov? mano irgi yra ryškoki užvakar dienos ir šiandien jau ne, bet irgi išryškejo tik po gero laiko, ir tai dar trūksta iki teigiamo gerokai, tai kaip ir nevertinu, bet ov tik 16cd šeštadienį tai laukiu dar kitų dienų, o Man 10-11cd atrodo pas Jus ryškokas, bet jie išryškėjo tik vėliau? Nes aš vertinu iškarto realiai, nes jeigu jau yra pvz pikas arba teigiamas, tai jis pasirodo labai greitai, pikas išvis per 30s kažkur, belekokiu greičiu, pirma juostelė net labiau nei raudona tampa už kontroline žaibišku greičiu😀 va mano pvz vienas ciklas, pirmas testukas vakare, kitas kitos dienos ryte ir kiti jau viskas taip ir nublanko visiškai, tai tokį ryškų vaizdą pamačiau iki minutės laiko , o išdžiuvę vėliau man atrodo jie šiaip paryškėja visi, bentjau livsane ir iš laukiugandro testai tai tikrai, kitų neesu bandžiusi