FairyLuna parašė:
Merginos, kada pradedat jau testuotis? Labai nekantru, atrodo dar net neimanoma, kad butu teigiamas, bet vis tiek sunku atsilaikyt pries tuos testukus🙈🙈
Jau gadinu... 8dpo - baltesnis už baltą 😁
FairyLuna parašė:
Merginos, kada pradedat jau testuotis? Labai nekantru, atrodo dar net neimanoma, kad butu teigiamas, bet vis tiek sunku atsilaikyt pries tuos testukus🙈🙈
Jau gadinu... 8dpo - baltesnis už baltą 😁
Rugpjūtė11 parašė:
Labas rytas merginos ☕️ O aš šiandien tokį gražų sapną sapnavau, kad pamačiau || ir nenorejau nubusti nes toks geeras jausmas buvo, įdomu ar realybėje irgi panašios…
Esu ir aš sapnavus, ir kad pagimdžiau jau
O realybėje pamačius vaiduoklį netikėjau, mintyse buvo chaosas ir visą kelią į darbą važiuodama verkiau iš laimės, kad pagaliau
Veliau dar 4 skirtingų firmų testus išbandžiau, visi rodė tą patį. Veliau ir kraujas patvirtino 🙂 vis dar lengvam kosmosiuke aš 🤭🤭
Dolija parašė:
Esu ir aš sapnavus, ir kad pagimdžiau jau
O realybėje pamačius vaiduoklį netikėjau, mintyse buvo chaosas ir visą kelią į dar…
Kaip faina.. 😊❤️
O aš aišku po tokio sapno testą pagadinau - ir nieko, o kaip kitaip, iki mm dar savaitė visa.😌 šiaip visą vasarą ir rudenį buvau tokia atsipalaidavus, dabar jaučiu kaip vėl stogas čiuožia iš to noro kaip pačioj planavimo pradžioj 😀
Honorata123 parašė:
Sveikos, rasiau, kad supratau jog sutampa programele su ovuliacijos testu, bet pagalvojau kad pirma menesi testuojuos, tai reikia jusu nuomones, ar cia teigiamas ka…
Aš laikyčiau teigiamu, mažai man teko žaist du jais, nepatiko 🫣
Honorata123 parašė:
Sveikos, rasiau, kad supratau jog sutampa programele su ovuliacijos testu, bet pagalvojau kad pirma menesi testuojuos, tai reikia jusu nuomones, ar cia teigiamas ka…
Laikyčiau teigiamu, o daugiau nesitestavot?
Rugpjūtė11 parašė:
Kaip faina.. 😊❤️
O aš aišku po tokio sapno testą pagadinau - ir nieko, o kaip kitaip, iki mm dar sa…
Man testas parode ketvirtadienį, o mm mano tūrėeų tik rytoj būti 🤭 irgi labai anksti. Bet mes pabandėm IUI 🤭🤭 o dabar bijau, o jeigu 2?😂🫣🫣
Rugpjūtė11 parašė:
Laikyčiau teigiamu, o daugiau nesitestavot?
Uzvakar viena karta testavausi, 16val buvo blankesnis, bet jau gan ryskus, vakar buvo tokio ryskumo, ir jauciau pilvo maudima, isskyru buvo nemazai, siandien maziau pilva maudzia, bet maudzia dar tai vel 16val darysiuosi, jei ovuliacija buvo vakar, tai kaip suprantu siandien jau turetu vel buti blankesnis?🙈
Honorata123 parašė:
Uzvakar viena karta testavausi, 16val buvo blankesnis, bet jau gan ryskus, vakar buvo tokio ryskumo, ir jauciau pilvo maudima, isskyru buvo nemazai, siandien maziau…
Teoriškai tai po ryškaus testo ov vyksta per 12-72 valandas (lygtais taip) tai jei vakar buvo pikas šiandien turėtų jau blankti bent jau man taip būna kad pagavus piką dienos metu vakare jau būna blankus