Kauniete33 parašė:
Mano irgi kovo 5 , nelaukiam kartu
Aha Man atrodo, kad jau įvyko ov ir taip pat ginekologė liepė nuo 1 kovo pradėti testuotis, tai už savaitėlės maždaug😅 O kaip jūs? Jau įvyko ov? Jaučiat kokius simptomus?
Kauniete33 parašė:
Mano irgi kovo 5 , nelaukiam kartu
Aha Man atrodo, kad jau įvyko ov ir taip pat ginekologė liepė nuo 1 kovo pradėti testuotis, tai už savaitėlės maždaug😅 O kaip jūs? Jau įvyko ov? Jaučiat kokius simptomus?
klajojanti parašė:
O kada pas ginekologę eiti? Kad jau matytųsi kažkas
Sveikinu su gerais tyrimo rezultatais! O dabar tik nusiteikiam geriausiam! 🥰
Su pirmu pas gydytoją ėjau 8-9 savaitę, jau tada ir pasimatė judrus žirniukas.
barbytukas parašė:
Man mm kovo 1d rodo programėlė 😅
Kaip jaučiatės?
džei-džei parašė:
Sveikinu su gerais tyrimo rezultatais! O dabar tik nusiteikiam geriausiam! 🥰
Ačiū, darysiu panašiai
Grįžo vyras namo🥺
s890507s parašė:
man irgi dabar buvo 5 -asis
Užjaučiu..
klajojanti parašė:
O kada pas ginekologę eiti? Kad jau matytųsi kažkas
Mano gydytoja sakė kai būna 1500
ggg123 parašė:
Kaip jaučiatės?
Dilgčioja krūtinę, atrodo, kad dega speneliai. Irrrr labai maudžia pilvą, dilgčioja tai kažkur giliai gimdą, tai šonus, bet skausmas nepanašus kaip per mm būna. Nuolat šaltis krečia, ypač vakarais. Tikiuosi, kad tai kylančio progesterono ženklai 😅
O kaip jūs? ☺️
barbytukas parašė:
Dilgčioja krūtinę, atrodo, kad dega speneliai. Irrrr labai maudžia pilvą, dilgčioja tai kažkur giliai gimdą, tai šonus, bet skausmas nepanašus kaip per mm būna. Nuo…
O aš atvirkščiai - nelabai ką jaučiu, nors įprastai būna pilvą gerokai paskauda, krūtinė būna jautri :/ Nežinau net kaip interpretuot tai
Pykčiūrna8 parašė:
Sveiki, o jokių tyrimų nesidarėt po persileidimo kurie gal atsakytų kodėl tai įvyko?
Pirmas pastojimas, pirmas persileidimas, todėl jokių tyrimų nerekomenduoja. Pagrindiniai - LPL, citomegalo, toxoplazma, raudoniukė - neigiami. Visi vitaminai, mineralai, skydliaukės tyrimai normose. Tepinėlis - viskas ok. Echoskopu jokiu pakitimų gimdoje, kiaušidėse nėra...