Lilit parašė:
Labas rytas, merginos! 10dpo - kažkas šmėžuoja???
Silpnai , bet kazkas matosi, linkiu ryškėti!
Lilit parašė:
Silpnai , bet kazkas matosi, linkiu ryškėti!
Dolija parašė:
Darėmės NW Klaipėdoje 🙂 pati procedūra 250e, bet pries tai turejau 2 konsultacijas. Pirmos metu nusprendem kada darom, gavau receptus, antros konsultacijos metu jau…
Tai visai pigiau gavosi, as kazkaip maniau kad virs 1000 visvien mainuoja! Tai tikrai galima pasibandyt ta karta 😅 o va dar ir sekmingas!!
Lilit parašė:
Lenda lenda! 🤩
Čikita0525 parašė:
Mes nepastojom metus laiko tai iškart daremes iui ir iš pirmo karto užkibo 🙂
Nu kaip fainiai! Super patirtys!
Ramintuk parašė:
Merginos gal kuri buvot susidūrusi, mm vėluoja savaitę, penktadienį tęsta dariausi neigiamas,kokią priezastis,kad taip išsiderino viskas,nes visada laiku ateidavo.
…
Gal stresas, gal kokią kelionę planavot (man yra prieš kelionę vėlavę savaitę). Gal tiesiog hormonai išsibalansavo, gali būti bele kas.
Lilit parašė:
Matau! Linkiu rysket🤩
Lilit parašė:
Tikrai matosi😍 pasidarykit dar kitos firmos🤞
Dreamland parašė:
Gali but del streso veluoja! Pamatysit susituoksit, ramu bus ir tada gal ir uzkibs, nes nuo streso daug cia reikalu buna!
Dabar atsipalaiduokit ir galvokit apie busimas vestuves 🤪 gi taip smagu! O ir grazu bus! 🤩🤩❤️aciu labai uz palaikyma tikriausiai taip ir buvo, gerai kad ir nesidariau to testo buciau tik dar karta smarkiai nusivylusi, atrodo kazkokia trauma man pasidariusi tuos testus darytis. aisku ir dabar nusivylimas yra bet gal dievulis turi savo plana ir atsius mums mazuliuka po vestuviu 🥰
kaip faina matyti II pas jus atsirandancius 🥰 linkiu rysketi ir saugaus lengvo nestumo, kitoms taip pat nepasiduoti, ir sulaukti savuju zirniuku ❤️ as bandysiu gauti vizita pas gine kita menesi, bandysiu pas nauja pakliuti gal pasiulys ka nors naujo kokiu tyrimu, gal tikrai reiketu ir man pratekamuma pasidaryt gal cia dar viena problema apie kuria nieko nezinau. o tiesa, kiek vyrui kainuoja pasidaryti ta tyrima? pas juos tik vienas pas mus belenkiek, gal reiktu pabandyt ir ji pajudint siuo klausimu
Lilit parašė:
Matosi!🥹
Bet gerai kelios narės patarė, gandro labs testai būna pameluoja, tai verta pasidaryti kito gamintojo testą 🙂
O mane, merginos, ryte pasitiko brokuotas testas 🫠 atsirado rausvas brūkšnelis, bet iki pusės 😂 jei rytoj iš ryto nieko nebus, vadinasi teks laukti mm😤
kiviukas parašė:
Matosi!🥹
Bet gerai kelios narės patarė, gandro labs testai būna pameluoja, tai verta pasida…
Bėkit dar šiandien į vaistinę testuko, pasižiūrėti vėliau kaip čia iš tikrųjų!🫣😍