Marche parašė:
Dar ecosh folio rūgštis nebloga. O gerti reikia pradėt vos pamačius dvi juosteles. Registruotis galit dėl ramybės kokiai 7 nėštumo savaitei, patvirtinimui
Supratau ačiū 😇💞
Marche parašė:
Dar ecosh folio rūgštis nebloga. O gerti reikia pradėt vos pamačius dvi juosteles. Registruotis galit dėl ramybės kokiai 7 nėštumo savaitei, patvirtinimui
Supratau ačiū 😇💞
Sveikos😊 pagaliau ir aš sulaukiau grįžtančio ciklo, kadangi žindau tai nežinojau kada galiu tikėtis penktadienį buvau pas ginekologę, gimda buvo tik 6mm, tai sakė dar neźinia kada ciklas grįš, o jis bam ir pasirodė vakar ginekologė davė žalią šviesą, tai jau kovo gale nelauksiu mm su jumis kartu😊 o su visom jau sulaukusiom dviejų juostelių tyliai džiaugiuosi kartu! ❤️
Ju_Ja parašė:
Sveikos😊 pagaliau ir aš sulaukiau grįžtančio ciklo, kadangi žindau tai nežinojau kada galiu tikėtis penktadienį buvau pas ginekologę, gimda buvo tik 6mm, tai sakė…
Geru pasimatymu su vyru! 🤪
Spalis123 parašė:
Reikia, eksperciu nuomones 😃
Grizo mano ovuliacija, dabar vyksta, ziauriai skauda sona. Vakar nakti buvo nd. si…
As ne ekspertė ,bet manau nepakenks ir siandien ir ryt
Spalis123 parašė:
Reikia, eksperciu nuomones 😃
Grizo mano ovuliacija, dabar vyksta, ziauriai skauda sona. Vakar nakti buvo nd. si…
Ir siandien ir ryt tikrai 😅
@Ieva parašė:
Prašom detaliau, kokie tie visi ginklai ?😁
Bandysim irgi iškart po mm kas 2-3d myliukai na ir norėčiau padaryti du likusius tyrimus, kurių dar nepadarėm - tai spermograma vyrui ir jeigu spermograma bus gera, man kiaušintakių pratekamumas, jau turiu vizitą pas Žurman. ☺️ Kiek pastebėjau, man visada ov vyksta kairėj pusėj, o aš nežinau, gal ten ne viskas tvarkoj su pratekamumu toj pusėj, man bus ramiau dabar viską pasitikrint, negu laukt, kol sueis metai planavimo ir po to nervuotis, kad galėjau anksčiau pasitikrint
barbytukas parašė:
Bandysim irgi iškart po mm kas 2-3d myliukai na ir norėčiau padaryti du likusius tyrimus, kurių dar nepadarėm - tai spermograma vyrui ir jeigu spermograma bus gera,…
As nelaukciau. Mano seimos gydytojos nuomone, tik po 2 metu jau kazka tirtis. Iki tol nereikia.
As dabar po 2 ciklu ejau pas gine ir sakiau, kad nepavyksta jau 8 men. (Man 6 men reiketu stengtis, bet teko pameluot, kad 8 bandom).
Spalis123 parašė:
As nelaukciau. Mano seimos gydytojos nuomone, tik po 2 metu jau kazka tirtis. Iki tol nereikia.
Aš po 3 ar 4 mėn planavimo nuėjau pas šeimos gyd, tai ji tik pasidžiaugė, kad atėjau, mes ten taip fainai pašnekėjom, sako, aš lygiai taip pat dariau, viską tyriausi, kai tik pradėjom planuoti ir nieko nelaukiau o ginė sakė, kad spermogramą atlikti galima iškart, kai tik pradedi planuoti. Na o kiaušintakių pratekamumas jau kad man pačiai ramiau būtų, kad išsityriau viską, ką galiu kolkas. Gal tiek ir tereikės. Pritariu, kad nereik laukti, jeigu yra galimybė ir noras tirtis anksčiau