Kviečiame burtis ir bendrauti visas, planuojančias mažylius, kurių tikisi sulaukti 2025 metais
❤❤❤ Planuojame 2025 metų žirniukus ❤❤❤ (Archyvas iki 2024.10.06)
Kviečiame burtis ir bendrauti visas, planuojančias mažylius, kurių tikisi sulaukti 2025 metais
❤❤❤ Planuojame 2025 metų žirniukus ❤❤❤ (Archyvas iki 2024.10.06)
Bee_ parašė:
Sveikos, paskutiniu metu buvau tik tyli stebėtoja, bet taip norisi pasidžiaugt!! Paskutinis ciklas buvo rugpjūčio 29d.. per didelius striokus darbe susivokiau tik vakar, kad krūtinę maudžia, pilvą irgi, bet nieks nevyksta na ir ką, clear blue skaitmeninis šiandien parodė teigiamą! Pagal skaičiavimus turėtų būti virš 5sav., pas ginekologę užsiregistravau antradieniui, bet galvoju ar nesakys, kad atsibeldžiau per anksti?
Manau geriausia eiti tarp 6/7 sav,tada ir širdutę matys🩷 o jei labai anksti nueisit nelabai ten ką pamatys ir turbūt bus papildomas stresas
Svajotoja44 parašė:
Na geriausia butų eiti 6/7 sav tada viskas matysis ir širdute jau bus matoma👌 jei ankščiau nueisit nelabai ką pamatys,daugiau tik streso bus ir vistiek po kokios sav vėl reiks eit. Bet čia tik mano toks pastebėjimas😇
Svajotoja44 parašė:
Na geriausia butų eiti 6/7 sav tada viskas matysis ir širdute jau bus matoma👌 jei ankščiau nueisit nelabai ką pamatys,daugiau tik streso bus ir vistiek po kokios sa…
Kadangi pirmas nėštumas, įdomu kokios patirtys Ačiū, kad pasidalinot!
Bee_ parašė:
Kadangi pirmas nėštumas, įdomu kokios patirtys Ačiū, kad pasidalinot!
Aš pamenu ėjau 6+4 jau matės ir embrionas ir širdutės davė paklausyt🥹
Naivuole parašė:
Labas rytas, ,aš sulaukiau nelabųjų🤷♀️🙂
Tikiuosi kitas ciklas bus sėkmingas 😊🤰
Naivuole parašė:
Labas rytas, ,aš sulaukiau nelabųjų🤷♀️🙂
Aš saviškių šiandien dar nesulaukiau,nors ciklas pas mane kaip laikrodukas. Turiu testą, eisiu testuotis bet kažkaip bijau nusivilti, kad nieko nebus...
KristiMM parašė:
Aš saviškių šiandien dar nesulaukiau,nors ciklas pas mane kaip laikrodukas. Turiu testą, eisiu testuotis bet kažkaip bijau nusivilti, kad nieko nebus...
Lauksim testo foto 🤭😊
Sveikos, man vakar vakare prasidėjo ciklas nuo kurio žaidėjau pradėti planuoti. Pačiai įdomu kaip seksis. Vyras dar nelabai nusiteikęs tam, tai žiūrėsiu kaip pavyks įkalbinti 🫢😅. Dar pasiskaičiavau kada pastojus dekretas turėtų prasidėti ir supratau, kad visgi geriau nuo dar sekančio ciklo būtų pradėti dėl mokslo metų, norėčiau užbaigti ugdymo sezoną su savo priešmokyklinukais. Tai galvoju jeigu šį ciklą ir nepasiseks labai neliūdėsiu