Martyna_ parašė:
Va, prasom saujele 😂 cia taip testuose atsispindi susileistas sprogdukas ovuliacijai issaukti 🙈
Laikom špygas už Jus👌
Martyna_ parašė:
Va, prasom saujele 😂 cia taip testuose atsispindi susileistas sprogdukas ovuliacijai issaukti 🙈
Laikom špygas už Jus👌
KristiMM parašė:
Labai norėčiau testuotis, bet kažkaip nedrąsu, nesinori anksčiau. Atrodo pagal testukus ov pagavome, nd laiko atlikome, bet kaip bus nežinia...🙂
Ir aš to mums visoms labai labai linkiu! Pas mus tai išvis neaišku kaip čia gavosi su myliukais. Vyras grįžo tik sekančią dieną po ov (pagal programėlę), bet man pagal jausmą ov tik už dviejų dienų buvo. Tai pasimylėjom vyrui grįžus, poto sekančią dieną. Tada dar sekančią jutau skausmus šone kur kiaušidė dešinė, ir tą vakarą kaip tik nesimylėjom, nes su vaikais miegam penktadieniais🤦♀️🤦♀️ kažkaip abu nulūžom, o juk galėjom nueit kur į kitą kambarį tai gavosi pasinylėjom dvi dienas prieš ov ir dieną po ov... kb lb mažai tebuvo, tai bijau, kad galėjo neišgyvent spermiukai iki ov... kiek žinau, jiems kb yra lb tinkama terpė išlikti gyvybingiems
evelinagu parašė:
Sveikos merginos. Gal kažkurios neseniai turėjote persileidimą? Kaip ir neplanuotai pastojau bet rugsėjį apie 6a savaitę persileidimas įvyko. Po to buvau pas gineko…
Sveika, man simptomai buvo dar gerus kelis mėnesius, nes pvz pirmas nestumo simptomas buvo speneliu niežėjimas, tai po to dar 2 ar net 3 ciklus prieš mm tokie pat pajuciai buvo, apie maudimas irgi tas pats, dar daba buna prieš mm, tai delto daba net neisivaziduoju kokie simptomai reikštų nestuma
Adagioo parašė:
Ir aš to mums visoms labai labai linkiu! Pas mus tai išvis neaišku kaip čia gavosi su myliukais. Vyras grįžo tik sekančią dieną po ov (pagal programėlę), bet man pa…
Kaip mano ginė sakė, nesvarbu kiek nd darysit, sako reikia užtaikyti kaip sakoma laiku.
Tai tikiuosi, kad pas visas tas laikas greitai ateis🙂
Elife parašė:
Kaip manote ar čia gali būti teigiamas? ar dar susilaikyti ir pradėti nuo ryt?😃
Ne, dar tikrai neigiamas cia
paddingtonas parašė:
Sveikos, kaip jaučiatės ? Man diegia krutinę, kairį šoną kaip per ov., bet pagal programėlę ov turėtų būt ketvirtad. A gali tiek dienų anksčiau būt ? Ciklas dabr 29…
Zinoma gali, tos programeles tikrai nezino, kaip jusu kunas veiks si menesi
Adagioo parašė:
Kada nt žadat gadinti? ar tik jei vėluos mm?
Pabandžiau šiandien, nes labai knietėjo, buvo tuščias, tai jau sekantį nebent mm vėluos 🫣