Meskutne parašė:
O kada mm diena turėtų būti?
Man 25CD, 11diena po trigerio, 10po ovuliacijos
Meskutne parašė:
O kada mm diena turėtų būti?
Martyna_ parašė:
Žinau jauduliukas, bet siūlyčiau palaukti iki kol tikrai mm vėluos 😁
Marche parašė:
Žinau jauduliukas, bet siūlyčiau palaukti iki kol tikrai mm vėluos 😁
As skatinamam cikle. Visiskai neaisku, kada mano mm turetu buti gydytojos nurodymas darytis 11.13 krauja
giedre0811 parašė:
as tai savo vyrui sakiau kas antra diena dabar dirbsim si menesi😁 nes va jau trecias menuo eina, tikrai negalvojau, kad uztruks pastoti 🫢 aisku neskubam, bet jau ir…
Nuvargynsit vyra😅🤭🤭🤭 cia jau antra planuojat? Na 2 men nera dar daug😉
giedre0811 parašė:
as tai savo vyrui sakiau kas antra diena dabar dirbsim si menesi😁 nes va jau trecias menuo eina, tikrai negalvojau, kad uztruks pastoti 🫢 aisku neskubam, bet jau ir…
Trys men ne tiek ir daug, bet kai mums visoms i galva ikalta saugotis, nes labai lengva pastoti, tai, kai reikia paplanuoti, ismusa is veziu 🙈😅 sekmes si cikla!
giedre0811 parašė:
Mes kas diena savaite laiko bandem. Atrodė viskas, kita menesi nebenoriu taip, reik pertraukų.😁 Bet va, užkibo antrą kartą. Ačiū dievui 😅
Sandra988888 parašė:
Nuvargynsit vyra😅🤭🤭🤭 cia jau antra planuojat? Na 2 men nera dar daug😉
aha planuojam antra 🫢 oj tikrai nesakau kad daug, bet kaip ir visoms noris kuo greiciau 😁
Martyna_ parašė:
Trys men ne tiek ir daug, bet kai mums visoms i galva ikalta saugotis, nes labai lengva pastoti, tai, kai reikia paplanuoti, ismusa is veziu 🙈😅 sekmes si cikla!…
va butent 😂 sekmes ir jums☺️
Baltakava parašė:
Mes kas diena savaite laiko bandem. Atrodė viskas, kita menesi nebenoriu taip, reik pertraukų.😁 Bet va, užkibo antrą kartą. Ačiū dievui 😅
o geras 😁 man uzteks kas antra kolkas 😄