Adagioo parašė:
Kur jos čia suvėlavo.... nu dar palaukit, man atrodo iki savaitės vėlavimas normalu
Dar vis iki šios dienos nesusergu
Adagioo parašė:
Kur jos čia suvėlavo.... nu dar palaukit, man atrodo iki savaitės vėlavimas normalu
Dar vis iki šios dienos nesusergu
sgrigorevaite parašė:
O jei greičiau pasidaryčiau kažin rodyti ar ne ?🤭
Jei vėluoja ir požymiai jau yra, tai tik darykit, turėtų rodyti.
gintarytia7 parašė:
Jei vėluoja ir požymiai jau yra, tai tik darykit, turėtų rodyti.
Vėluoja pora dienų , bet tie jausmai tokie kaip mm , papykina , pamaudžia pilvą ,paskausta , silpna būna ir tiek ai kad dar pora dienų miegojau nes nuovargis jautėsi
skaidu2 parašė:
Ar yra kam buve, jog testas parodo dar prieš mėnesines antra juostelę? Nes mes planuojam, iki mėnesiniu dar 10 dienų ir padariau ryte testą ir parodė antra juostelę…
Man buvo, dar daugiau laiko buvo likę iki mėnesinių.
skaidu2 parašė:
Ar yra kam buve, jog testas parodo dar prieš mėnesines antra juostelę? Nes mes planuojam, iki mėnesiniu dar 10 dienų ir padariau ryte testą ir parodė antra juostelę…
10 dienų nelabai realiai skamba. Paprastai nuo ovuliacijos iki mėnesinių apie 14 dienų būna, tai Jeigu iki mėnesinių dar 10 dienų, tai po ov tik kelios dienos praėję, dar net implantacija negalėtų būti įvykusi.
Meskutne parašė:
10 dienų nelabai realiai skamba. Paprastai nuo ovuliacijos iki mėnesinių apie 14 dienų būna, tai Jeigu iki mėnesinių dar 10 dienų, tai po ov tik kelios dienos praėj…
Taip, bet ovuliacija ne visada vyksta pagal vadovėlį. Man pvz pagal pastojimo laiką įvyko iš karto po mėnesinių.
Jurintaaa parašė:
Taip, bet ovuliacija ne visada vyksta pagal vadovėlį. Man pvz pagal pastojimo laiką įvyko iš karto po mėnesinių.
Na nebent ovuliacija labai anksti neįprastai įvyko, bet jeigu kaskart ovuliacija vyktų iškart po mėnesinių, tai ir ciklas labai trumpas būtų.
skaidu2 parašė:
O kelinta jums ciklo diena? Ir kokio ilgio įprastai ciklai būna?