Nepasiduodanti parašė:
Ir iki šiol neleidžiu dar sau džiaugtis ,kol schoskopas bepatvirtins,kad viskas gerai. Nes du metai nusivylimų... nežinau ar beatlaikyčiau.
Viskas bus gerai 🤞
Nepasiduodanti parašė:
Ir iki šiol neleidžiu dar sau džiaugtis ,kol schoskopas bepatvirtins,kad viskas gerai. Nes du metai nusivylimų... nežinau ar beatlaikyčiau.
Viskas bus gerai 🤞
Nepasiduodanti parašė:
As irgi pilna baimiu, neina atsipalaiduot ir megautis. Puikiai suprantu
Baltakava parašė:
As irgi pilna baimiu, neina atsipalaiduot ir megautis. Puikiai suprantu
Bet Jums,kaip matau,jau 7 savaitė. Ar nesidarėt dae echoskopo? Juk jau kaip ir turėtu širdelė plakt.
Nepasiduodanti parašė:
Bet Jums,kaip matau,jau 7 savaitė. Ar nesidarėt dae echoskopo? Juk jau kaip ir turėtu širdelė plakt.
Man šiandien lygiai 6 savaitės, bet čia matyt rašo, kad prasidėjo septinta. Aš užrašyta ateiti gruodžio 3d, tai dabar gyvenam laukime. Eisiu privačiai už savaitės, tikiuosi tada ir nuramins mane ir koks gražus išsireiškimas apie zuikius:))
Rama parašė:
Sveikos, ieškau vyrui vitaminų kurie gerintų spermiuku veikla, daba sugere volume500, bet galvoju va kažkuri iš patirties kokius turite parekomenduoti?
Nusiteikus, kad ateis vistik mmm?
Baltakava parašė:
Man šiandien lygiai 6 savaitės, bet čia matyt rašo, kad prasidėjo septinta. Aš užrašyta ateiti gruodžio 3d, tai dabar gyvenam laukime. Eisiu privačiai už savaitės, …
Ačiū 😊 Aš bandysių kuo greičiau,nes man kaip ir triguba rizika. 1.amžius(man jau 39 į pabaigą)2. I tipo CD ir 3. Pagal tokį kiekį HCG gali būt dvynukai. Tai aš kaip ant adatų.
Rama parašė:
Sveikos, ieškau vyrui vitaminų kurie gerintų spermiuku veikla, daba sugere volume500, bet galvoju va kažkuri iš patirties kokius turite parekomenduoti?
Pirkite iš ecosh testoterona 😊
Nepasiduodanti parašė:
Ačiū 😊 Aš bandysių kuo greičiau,nes man kaip ir triguba rizika. 1.amžius(man jau 39 į pabaigą)2. I tipo CD ir 3. Pagal tokį kiekį HCG gali būt dvynukai. Tai aš kaip…
Na taip, tada tikrai sunkesnis laukimas, bet viskas bus gerai, pamatysit! Jau turit datą kada eisit?