fatalisima parašė:
Aš taip pat užsisakiau Conceive lubrikantą, tai gal čia visas jau pykins prie Kūčių stalo
Ir aš užsisakiau važiuosiu paimt šiandien
fatalisima parašė:
Aš taip pat užsisakiau Conceive lubrikantą, tai gal čia visas jau pykins prie Kūčių stalo
Ir aš užsisakiau važiuosiu paimt šiandien
Vetgirl parašė:
Labas moterytes 🎀
Matosi😍
Adagioo parašė:
Matosi😍
Bijau kad pameluos, nes girdejau kad dabartiniai gandro lab testukai melagiai
Vetgirl parašė:
Labas moterytes 🎀
Labukas!
Gali būti implantacija dar. Man pradėjo rodyti 9DPO 😊 Bandyk pirkti iš drogo, man jie pradėjo vaiduokliauti pirmiausia ir ryškėjo. Nors yra kas sako, kad jie meluoja, bet man visada teisybe rodydavo
Sveikos... KAS MAN ??... gyvenime taip nesijutau.... Dabar antras ciklas kai planuojame zirniuka. Baigiu prota pamesti, nes nebesuvokiu kas darosi. Menesines visada ateina, buna veluoja nu 2 dienas max...... Dabar ryte ar vakare temperatura laikosi 37,2-37,3. Saltkretis, silpna, jegu nera, jokiu pozymiu apie persalima, menesiniu nera, apskritai jokio tepimo nieko....Paskutines menesines buvo nuo spalio 8 iki spalio 13d. Siandien lapkricio 12 jokiu menesiniu... Ovuliacija pagal viska turejo buti spalio 27...Maudzia pilvo apacia, nugaros apacia.. Pries savaite gal siek tiek daugiau buvo kiausinio baltymo isskyru.... taciau tai buvo jau po ovuliacijos, kalendorines..... Gali buti gal kad ovuliacija sudurniavo ir buvo veliau nei spalio 27d.. NT balti jokiu ten vaiduokliu, galvojau kraustausi is proto pasidariau HCG <2, neigiamas... Nesuvokiu, kas vyksta jauciuos beviltiskai ir jaudinuosi, gal kas su sveikata.. Bet per daug keisti sutapimai, kai pradedi planuoti zirniuka ir visi pozymiai atitinka, o tu nenescia.... Ar dar galejo neparodyti kraujas nestumo? ... Gali buti, kad dar tik vyksta implantacija, ir jau dingo menesines, maudimai pilvo ir tt..? Ar jau tiesiog man protas pavaziavo nebesuprantu.. Zinau, kad jus nedaktares, bet gal kazkuriai taip buvo..? Ar tiesiog registruotis pas daktaryte gal koks uzdegimas?....
Merginaantzirnio parašė:
Sveikos... KAS MAN ??... gyvenime taip nesijutau.... Dabar antras ciklas kai planuojame zirniuka. Baigiu prota pamesti, nes nebesuvokiu kas darosi. Menesines visada…
Psichologinis nėštumas yra rimtos problemos žmogui. Siūlyčiau susirasti psichologą arba daugiau bendrauti forume, gal jaučiates vieniša savo kelionėje, tai vis save kankinat su norėjimu lauktis. Beje nėra rekomenduojama kraują darytis, jeigu testai nerodo. Vieną dieną tikrai lauksitės, tik reikia kantrybės ir meilės šiam procesui, ne prievartos. ❤️
Vik_Iva_1994 parašė:
Labas rytas, aš visgi šiandien keliauju į 1CD 🙂 keistas mėnuo, nesugadinau nei vieno NT 😁 nes ciklas iš 36-37 CD sutrumpėjo ir vakar buvo 29 CD. Nu ką pradedam iš n…
Aš!! Šiandien 5cd bet šį mėn manau planavimas nuplauks, nes vyras išvažiuos į darbus net vaisingoms dienoms neprasidėjus🤦♀️
Sveikos.
Daug laiko praleidau šiame forume kai planavom savo vaikelius. Ir sulaukem jau du.
Žinau kaip sunku laukti ir kiekvieną mėnesį tikėsis tu dviejų brūkšniukų.
Bet paskaysiu taip, kai paleidau tą mintį tada ir gavosi, Tomui net visom to linkių.
Bet rašau kitų klausimų šiandien.
Po planavimo liko ovuliacijos testų.
22 vnt. Su pasibaigusiu galiojimu prieš pusę mėnesio. Bet manau jiems nieko nėra atsitikę ir kuri panelė tikrai panaudoti. Šios dovanoju, susimokėti tik už siuntimą.
Ir yra 40 vnt su geru galiojimu (iki 2026.03.15 ir 2026.04.25), šiuos visus parduočiau už 10 eur + siuntimas.
Jei kuri norėtumėt, parašykite susitarsim ☺️🌸