Vik_Iva_1994 parašė:
Labas rytas, aš vėl suglumus, vakar iškenčiau nesitestavus. Šiandien galvoju sugadinsiu paskutinį. Nežinau ar foto kas matosi, nu bet man tai akivaizdžiai jau matos…
Kažkas matosi. Ryskekit 🎈
Vik_Iva_1994 parašė:
Labas rytas, aš vėl suglumus, vakar iškenčiau nesitestavus. Šiandien galvoju sugadinsiu paskutinį. Nežinau ar foto kas matosi, nu bet man tai akivaizdžiai jau matos…
Deimanteeee parašė:
Sveikos merginos. Jungiuosi prie jūsų. Ketvirtadienį turėjau vizitą pas ginekologa, kiris patvirtino, kad lelius yra ir viskas jam gerai🧸🫄.
Sveikinimai 🌸🌸🌸
Aukit ir stiprekite.
Susiraskite nėštukių grupelę pagal gimdymo datą- ten daugiau bus bendrų temų pokalbiams, nei pas mus planiukes. 🌟
laubur parašė:
Einu į vaistinę dar kitų firmų pora nusipirksiu, nes niekaip nesitiki... Nors jau kaip ir rašiau prieš porą dienų mačiau bent keliuose ir įvairių firmų, bet ten dar per foto neejo perteikti...🥰
Mergarita parašė:
Gal patartumėte kokius ov testus nusipirkti? Ar nėra didelio skirtumo?
Man patinka livsane, ten būna 7 testai. O jei norisi pigiau, siunčiuosi iš amazono one step žalias juosteles. Abu testai pradeda ryškėti artėjant pikui, kai tuo tarpu daugumoje kitų testų, ta antra juostelė visada būna pakankamai ryški
pušynėlis parašė:
Man patinka livsane, ten būna 7 testai. O jei norisi pigiau, siunčiuosi iš amazono one step žalias juosteles. Abu testai pradeda ryškėti artėjant pikui, kai tuo tar…
Užsisakiau 🤭🤭
As sakiau si cikla rami, nesitestuosiu 😀 vakar uzejau i vaistine pamaciau testa galvoju ai... paimsiu 🙈 nesurantu kodel artejant mm norisi daryt sitas nesamones. Kodel ramiai mm negaliu sulaukti, plius nezinau tiksliai kada mm turi buti ar po 4-7d.
Bet panasu nusipirkau brokuota testa... 🙈
1. Foto iskart
2. Po 2-3min
3. Po 3-5min
Kaip ir nieko nebeliko