s890507s parašė:
Bet ar ov testai jusu buvo ryškesni uz kontroline juostele? Nes jei ne tai nereiskia kad ov bus. Nes aplamai ov testai jie ryskeje sviesieja ryskeja svieseja o prie…
Abu kartus buvo ryškesne😊
s890507s parašė:
Bet ar ov testai jusu buvo ryškesni uz kontroline juostele? Nes jei ne tai nereiskia kad ov bus. Nes aplamai ov testai jie ryskeje sviesieja ryskeja svieseja o prie…
Akunamatata parašė:
Kurios nelaukiat mmm 11.29-12.02 kaip pas jus reikalai?
Aš šiandien darbe, tai vis pilvo apačią maudžia ir lakstau tikrint ar neprasidėjo mms, bet nieko, irgi jaučiu drėgnumą. Krūtinė minkšta bet skausminga, va tokie tie reikalai, jeigu ryt dar nesusergu mms, testuką darausi 🙂 nors penktadienį nt nei vaiduoklio nemetė 🫣
Akunamatata parašė:
Nu merginos, man darosi įdomu. Atsikėliau šian 5ryto su "sustojusiu skrandžiu", nebeužmigau, užvalgiau be didelio apetito. Praėjo. Tada pietūs apie 14val ir poto vė…
Na tikrai pasidarykit nt, bus ramiau ir nebereikes spelioti😊
Na o mano 11dpo ir baltas, tai si cikla nieko nebesitikiu. Zinau kad teoriskai dar gali ir nerodyti, bet statistiskai daugumai jau 10dpo parodo vaiduokliuka
Akunamatata parašė:
Kurios nelaukiat mmm 11.29-12.02 kaip pas jus reikalai?
Jau dvi dienos veluoja😅. Blemba parašysiu antirekomendacija dėl cyclo balance😅
sielos veidrodis parašė:
Jau dvi dienos veluoja😅. Blemba parašysiu antirekomendacija dėl cyclo balance😅
Nu bet ziaaaauriai keista, man pries 4m nieko nebuvo, kaip tik sakiau kad jo deka pastojau, o dabar irgi menesi didesne doze vos panaudojau ir savaite velavo 🤯
Sandra988888 parašė:
tai visgi gal ir imanoma tureti daugiau ov per menesi nei karta matyt ginekologai tik teoriskai kalba kaip is vadoveliu
s890507s parašė:
tai visgi gal ir imanoma tureti daugiau ov per menesi nei karta matyt ginekologai tik teoriskai kalba kaip is vadoveliu
Net neisivaizduoju, gal jos tada nepilnavertes yra🤔😃
Sandra988888 parašė:
Net neisivaizduoju, gal jos tada nepilnavertes yra🤔😃
cia jau reiktu si gydytoju kalbeti kas apie tai nusimano ir gali nustatyti pilnavertes jos ar ne
s890507s parašė:
cia jau reiktu si gydytoju kalbeti kas apie tai nusimano ir gali nustatyti pilnavertes jos ar ne
Man net neidomu tai, buna visokiu menesiu😉