s890507s parašė:
Moterys o jus gal zinote ar nestumo testas jei rodo vos vos matoma vaiduokliuka bet ov testas kad ryskus tai gali buti kad rodo nestuma ov testas anksciau nei pats …
Esu sita girdejus, bet kiek cia tiesos nezinau😁
s890507s parašė:
Moterys o jus gal zinote ar nestumo testas jei rodo vos vos matoma vaiduokliuka bet ov testas kad ryskus tai gali buti kad rodo nestuma ov testas anksciau nei pats …
Sandra988888 parašė:
Man net neidomu tai, buna visokiu menesiu😉
neidomu ar ovuliacija pilnaverte ar ne?
s890507s parašė:
neidomu ar ovuliacija pilnaverte ar ne?
Šeip buna menesiu kad ji nepilnaverte, labai galvos del to nesuku🤭
Sandra988888 parašė:
Kaip idomu reiks pastebeti kasdien testus tiek
Nestumo tiek ovuliacijos ir palyginti 🤭
s890507s parašė:
Kaip idomu reiks pastebeti kasdien testus tiek
Nestumo tiek ovuliacijos ir palyginti 🤭
Tai vaiduokliuka jau uzgaudet?🙂
s890507s parašė:
O taip, forume tikrai ne karta maciau atsiliepimu, kad OV testai parodo, ir net anksciau😊
Sandra988888 parašė:
Tai vaiduokliuka jau uzgaudet?🙂
Kažka ižvelgiu akis gerai itempusi 🤣🤭bet ar pasitvirtins pamatysim po poros dienu laukiu testuku ateinant nes uzakiau naujus 🤭 o ryt rytui dar turiu 🤭 bet ar imanoma 7 dpo kazka matyti 🤨 bijau kad nebutu blogas testas 🙁
FoxLady parašė:
O taip, forume tikrai ne karta maciau atsiliepimu, kad OV testai parodo, ir net anksciau😊
Man ov testai nuo 3 dpo ryšketi pradejo o siandien visiskai ryškus bet neryškesnis už kontroline :). Beje ryte buna sviesesnis o y vakara vel ryskus pasidaro🤭
s890507s parašė:
Kažka ižvelgiu akis gerai itempusi 🤣🤭bet ar pasitvirtins pamatysim po poros dienu laukiu testuku ateinant nes uzakiau naujus 🤭 o ryt rytui dar turiu 🤭 bet ar imanom…
Imeskit ir mums testuka😊 visos mes skirtingos, tai manau viskas imanoma😉
Sandra988888 parašė:
Imeskit ir mums testuka😊 visos mes skirtingos, tai manau viskas imanoma😉
Imesiu rytoj jei nereikes akiu laužyti kad kažka pamatyti 🤭