Sandra988888 parašė:
Kaip ir tikejaus visiskai baltas😁 na ka toliau laukiu mm😀
Nežinau ar mano akys mane apgauna bet kažkas kabina aki 🤭🫣
Sandra988888 parašė:
Kaip ir tikejaus visiskai baltas😁 na ka toliau laukiu mm😀
s890507s parašė:
Ne ne apgauna jus😀 baltas baltas yra , o ir mm jauciu šianakt ateis 😀
s890507s parašė:
Oi ne man sie testai patys geriausi per sitiek metu tik karta yra suvaiduokliave ir nesamone parode kas buvo pries kokias 4 dienas. Bet ten buvo pasibaiges galiojim…
Ar ryt ryte bandysite? Bus labiau koncentruotas slapimas ryte, gal ryskiau parodys😊
FoxLady parašė:
Ar ryt ryte bandysite? Bus labiau koncentruotas slapimas ryte, gal ryskiau parodys😊
Pabdysou kasdien iki kol testai baigsis 🤭 viltis yra iki pirmo kraujo lašo kaip sakoma 🫣
s890507s parašė:
Pabdysou kasdien iki kol testai baigsis 🤭 viltis yra iki pirmo kraujo lašo kaip sakoma 🫣
Bet jusu jau toks geras vaiduokliukas❤️
Indriukas777 parašė:
Nežinau ar kam įdomu, bet vis prisiduodu 🤭 gal pačiai lengviau kai pasipasakoju. Skambino ginė dėl mano didelio prolaktino. Siunčia pas endokrinilogę. Tai turėčiau…
Laba, pati iki sio nestumo turejau padidejusi prolaktina. 2-3 men geriau bromokriptina ir iskart pastojau 😊 tad to ir linkiu!
Sandra988888 parašė:
Bet jusu jau toks geras vaiduokliukas❤️
y foto kai paziuriu atrodo matosi vaiduoklis bet y testa paziurejus kaip ir sakiau ten tuscia nebent pakreipsi pagal sviesa tai mes seseli bet siaip baltas atrodo tai manau kad ir kas ten yra tai ne vaiduoklis , bet ziuresiu ryt ar rodys ka ar ne jei ne vadinasi siandien tiesiog isdziuvimas vos matomas ir testai bus blogi ko iki siol nebudavo
kat_inelis parašė:
Laba, pati iki sio nestumo turejau padidejusi prolaktina. 2-3 men geriau bromokriptina ir iskart pastojau 😊 tad to ir linkiu!
Ačiū❤️ o jūs kai pastojote iškart nutraukėt vaistus?
Karusele parašė:
Sveikos, planuojam ir mes. Bandau sekti ov si menesi, bet pradejo mazeti, ar tai reiskia, kad nepilnaverte ji? ciklas vidutiniskai 31d ( nuo 30-33 d) 🙏🏻
19 cd rytinį laikyčiau teigiamu, tai nuo jo per 12-48val. įvyks ovuliacija. Aš laikyčiau šiandien dieną (na 20cd) ovuliacijos diena. O ar ji pilnavertė gali pasakyti tik progesterono tyrimas po 7 dienų