boružėsLaimė parašė:
Šįryt pasidariau testą. Gana ryškus, bet ne šimtu procentų, todėl savaitės pabaigoje, gal kokį šeštadienį, planuoju pakartoti. Užtvirtinimui.
Koks gražuolis, sveikinimai🙏🏼
boružėsLaimė parašė:
Šįryt pasidariau testą. Gana ryškus, bet ne šimtu procentų, todėl savaitės pabaigoje, gal kokį šeštadienį, planuoju pakartoti. Užtvirtinimui.
Koks gražuolis, sveikinimai🙏🏼
s890507s parašė:
Pabdysou kasdien iki kol testai baigsis 🤭 viltis yra iki pirmo kraujo lašo kaip sakoma 🫣
Na, kaip jus siandien?
FoxLady parašė:
Na, kaip jus siandien?![]()
Labas rytas testo dar nesidariau nes tik tik akis pramerkiau o y wc nueiti negaliu nes maziukas sergantis miega man ant rankos apsikabines 🤭
Meilutė parašė:
Keista, bet iškart supratau🫣 nors pirmas testas nieko nerodė, o kartojau po 3 dienų. Pirmiausiai tai mano kūno termoreguliacija sutriko - po kaldra per karšta, be k…
Man prieš mm apie savaitę visada prasidėdavo karščio bangos, dienom. Bet ir naktim dažnai, tai būtų sunku išskirt kaip požymį. Dabar taspats, mm ryt poryt, maudena papilvę lengvai karts nuo karto. Tai tiesiog laukiu mm 😃😊
boružėsLaimė parašė:
Ne, kol kas jų labai minimaliai. Bet su visais pilvo pokyčiais ir jausmais jame bus nelengva susigyventi. Sergu valgymo sutrikimu ir mano pilvas yra ta kūno vieta, …
Ryskus cia labai sveikinu!!!🤩🤩
s890507s parašė:
Nemeluosiu liudna tikrai balta balta kur dairais nei seselio jokio nebemeta 🙁
O kiek dienu iki mm liko? Mano baltuciai irgi, matyt vyro sapnas nepranasiskas buvo
nekantri parašė:
O kiek dienu iki mm liko? Mano baltuciai irgi, matyt vyro sapnas nepranasiskas buvo![]()
Mm turi buti 10 diena na gali buyi ir devinta nes. Pas mane - + viena diena svyruoja
s890507s parašė:
Mm turi buti 10 diena na gali buyi ir devinta nes. Pas mane - + viena diena svyruoja
Tai cia dar daug laiko, nenukabinkit nosies :), nes man mm turetu jau penktadieni sestadieni buti
boružėsLaimė parašė:
Sveikinimai, čia jau pakankamai ryškus, kad būtų tiesa. O kelintą CD jums jau rodo taip gan akivaizdžai?