Marche parašė:
tai prg kartu su hcg reikėjo pasidaryt, gal trūksta, todėl rudai teplioja![]()
Man daktarė paskyrė atlikti Pgr 9,10 dienomis tai eisiu darytis. O dar klasusimelis ar kam buvo tie 2 rudi lašai? Ryte apie 5 ryto buvo,dabar viskas gerai..🙏
Marche parašė:
tai prg kartu su hcg reikėjo pasidaryt, gal trūksta, todėl rudai teplioja![]()
Man daktarė paskyrė atlikti Pgr 9,10 dienomis tai eisiu darytis. O dar klasusimelis ar kam buvo tie 2 rudi lašai? Ryte apie 5 ryto buvo,dabar viskas gerai..🙏
Lina.linaite parašė:
Laikykites, stiprybes! 🌺🌺🌺
Aciu ♥️💙♥️🌸
enamoradolavida parašė:
Aciu ♥️💙♥️🌸
O man va per nakti Herpes issoko... Kaip diena, taip naujiena. Susisiekiau su gyd, liepe Acic. Aisku dar tepiau pries briliantine zaluma, kazkaip man sis senoviskas metodas atrodo padeda...
Happy-mama parašė:
Kaip keista! Dariausi itin jautru pries 6 dienas, paskui pries 1 d. Visi testai bali, bet dabar jau dvi dienos kaip mm veluoja! Taip tikiuosi, kad jau kazkas bus 🥹…
Deja deja, nieko.. Prasidejo mm, laukiam naujo ciklo. Tik baisus liudesys, nieko nesinori tik gulet lovoj ir gailet saves. Nezn, jei dar kita men, taip pat reikes laukt ir pergyvent.. labai daug nervu kainuoja.
Happy-mama parašė:
Deja deja, nieko.. Prasidejo mm, laukiam naujo ciklo. Tik baisus liudesys, nieko nesinori tik gulet lovoj ir gailet saves. Nezn, jei dar kita men, taip pat reikes l…
Apkabinu jus❤️ ir man sy karta liudna kad nesigavo, ai sakiau viskas, spiausiu i viska ,neiseina tai neiseina .gyvensiu ir apie planavima galvos nebesuksiu🙂
kjustina659 parašė:
Sakiau nesitestuosiu iki mm dienos, nu kur tau pasimaise drogas pakeliui,aisku balta balta dar 😀
Kiek jums DPO?
kjustina659 parašė:
Sakiau nesitestuosiu iki mm dienos, nu kur tau pasimaise drogas pakeliui,aisku balta balta dar 😀
O kada mm jusu turetu buti?🙂
gabi.coco parašė:
Kiek jums DPO?
7 -8
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai