olialia1313 parašė:
Mano šiandieninis toks.. 😊
Labai sveikinu ❤️❤️ grazu ziureti 🌹 Kaip butu smagu jeigu ir man pasitvirtintu nt ir eitume i ta pacia nestukiu grupe, gimdymo datos irgi sutaptu 🙏😊
olialia1313 parašė:
Labai sveikinu ❤️❤️ grazu ziureti 🌹 Kaip butu smagu jeigu ir man pasitvirtintu nt ir eitume i ta pacia nestukiu grupe, gimdymo datos irgi sutaptu 🙏😊
saulyte989 parašė:
Labai sveikinu ❤️❤️ grazu ziureti 🌹 Kaip butu smagu jeigu ir man pasitvirtintu nt ir eitume i ta pacia nestukiu grupe, gimdymo datos irgi sutaptu 🙏😊…
Tikrai, labai jums to ir linkiu!🫶🏽🙏🏾❤️
saulyte989 parašė:
As I siuos testus rimtai nevertinu, kolkas tik zaidziu su jais ir noriu pazet meluos ar ne.. man iki mm dar 5 dienos, rimtai darysiuos testa po mm velavimo ( jeigu …
Aš tai čia išdžiūvimus matau🤔 nereikėtu testu vertinti ilgiau nei po 5 min🤷♀️
Džesika parašė:
Labas, mm už 4 dienų ( 16d. programėlė rodo turėtų prasidėti. Ar čia tik man kažkas matosi, o yra tuščia ar ir jūs matot ?😂
Lyg ir matau. ❤️
Sandra988888 parašė:
Na o kokios naujienos pas jusu?😊
Vaziuosiu po darbo testa nupirkt i maxima, nieks daugiau cia pas mus nedirba sekmadieni vakare😀 o siaip daugiau jokiu tepliojimu nebuvo
Na ovuliacija tikrai įvyko jau man, lauksiu po savaitės kažkokių pirmųjų požymių... daug kas sako "atsitinka kai mažiausiai tikiesi" ir bandau ale negalvoti apie kibimą, bet kai taip nesiseka tai nori nenori tos mintys yra ir atrodo kiekviena diena greičiau praeitų, kad sužinoti ar pasisekė ar ne... ❤️❤️
olialia1313 parašė:
Kaip faina🥰🥰🥰
saulyte989 parašė:
Na man irgi atrodo kad jei nestumo nebutu bet mestu tik Kaip isdziuvimo linija tai turetu abu kad ir po laiko atrodyti vienodo ryskumo 😊
O jus visus nestumus su siais testais ir tikrinotes? Nes as kai dariausi juos tai man irgi taip pat rode, bet nestumo nebuvo ir sitais testais su melynais dazais geriau nepasitiketi reiktu kiek esu skaiciusi
Sveikos. Šį mėnesį ovuliacijos testai nieko nerodo. Neriškėja, nors ovuluacija turėjo jau būti įvykusi. Man pirmą kartą taip, kad nesimatytų jokio ryškėjimo... jaučiuos gerai. Gal turėjote kokios patirties su tais neigiamais testais? Ar man čia jau sunerimti, ar tiesiog mest tuos testus velniop?😀 šiandien pabaigiau paskutinį, svarstau nebepirkti jų🤔