V.S_0105 parašė:
Sveikos merginos 🙋♀️
Gal čia yra ir vyresnių merginų (43metu) kurios taip pat planuoja žirniuką 🤰?
Taip, yra. :)Man už mėnesio jau bus 44.
V.S_0105 parašė:
Sveikos merginos 🙋♀️
Gal čia yra ir vyresnių merginų (43metu) kurios taip pat planuoja žirniuką 🤰?
Taip, yra. :)Man už mėnesio jau bus 44.
Nainaa parašė:
Tai va tas ir įdomu 🫣 na tikiuosi nemelagiai,nes trys išeilės ir vis ryškesni tikrai iš proto išvest gali 😅
Na bus Kaip bus.. jeigu ne si men pastosiu, tai kita ar dar kita kibs 😊 tik kai yra testu namie, sunku atsilaikyti ju neatlikus 😀🫣 bandysiu ryt nesitestuoti o tik poryt 15 d darytis , reik apsisvartuoti kantrybe 🙏
Laimesbeieskant parašė:
Sveikos, mazai berasau cia, bet planuoju grizt i planavima jau nuo vasario pradzios. Po abrazijos praejo 2 menesiai, laukiu antruju mm, kol kas labai viskas issider…
O kokius tyrimus darėtės? 🙂
Vis daugeja daugeja testuku🥰
Saulyte, na kad jusu labai jau ryskus netikiu kad cia isdziuvimas, tai lauksim tik geru naujienu ;))☀️
Man siandien 8 CD, tik vakar pirma diena po menesiniu, labai ilgos buvo.. kai pagalvoju ta ovuliacija dar toli, testuotis isvis visas dar menuo tai ech ilgai ir nuobodziai laukt reikes uzsisakiau hcg testuku is ali expres 4 eur 20 vnt juosteliu tai oj galesiu gadint be grauzaties😀🤣
FoxLady parašė:
Kas dažniau lankotes pas ginekologes, tai einate privaciai? Pas manaja nemokamą, eile maziausiai menuo, tai esant reikalui ir nepakliusi greitai..
Taip, privačiai lankausi
saulyte989 parašė:
Labuka ❤️ testavausi, tik nelabai as jais dar tikiu kazkaip... isryskeja bet reikia ilgiau palaukt, kokia 10-15 min , nors jau ju negalima vertinti tokiu laiku tai …
Nu bet čia jau toks be klausimų teigiamas
Palauk parašė:
Šį ciklą bandysiu nesitestuoti, nebent pradėčiau jausti kažkokius tikrai rimtus simptomus. Iki šiol visus pms simptomus pritempdavau prie galimų ankstyvųjų nėštumo …
Aš po ov tik cardio darau bet galvoju db jau daryt ir su svoriais, tik su lengvesniais, nei iki ov
apsirgus buvau, tai nėjau į salę dabar, bet jau planuoju šios sav gale manau pradėti vėl
Jurintaaa parašė:
O kokius tyrimus darėtės? 🙂
Kol kas pasidariau Toksoplazma Ig G, ir Ig M, feritina, progesterona (nors jauciu ne ta CD dariausi), antifosfolipidinio sindromo antikunu tyrima. Atlikau Medicina Practica laboratorijoje. Laukiu dar rezultatų...😊 Norėčiau dar dėl visa ko lpl issitirti. Bet nezinau, ar reikia. Man tas nesivystantis nestumas didele trauma paliko, kad gal negerai organizme, bet is kitos puses gal tiesiog taip nutiko.
Maniosime parašė:
Labas rytas!Pasakykit merginos ar šitie Biosynex melagiai?? 5 dienos iki numatomų mm.. parašyta vertinti po 3min ir po 10 min nebevertinti, fotografavau iki 10m…
Man rodė nėštumą šitas testas, po poros dienų pasikartojau,bet jau su kitos firmos testu. Ir abu jie rodė nėštumą, tai negaliu sakyt,kad melagis. Bet daug moterų teigia,kad meluoja.🙄 linkiu tik dviejų juostelių 🤗