MartynaL parašė:
Labas rytas! Prieš kelias dienas rašiau apie pagulėjimą jakuzzi, šiandien pasidariau testą, (apie 10dpo), vertintas po lygiai 5 min, pasakykit, kad man nesivaidena?…
Matau ir aš😍
MartynaL parašė:
Labas rytas! Prieš kelias dienas rašiau apie pagulėjimą jakuzzi, šiandien pasidariau testą, (apie 10dpo), vertintas po lygiai 5 min, pasakykit, kad man nesivaidena?…
Matau ir aš😍
Nu ką, vyrą šiąnakt išleidau į darbus 4savaitėms. Pasimylėjom šiąnakt, praeitą naktį ir dar praeitą, tai spermiukų turėtų tikrai būti. Ov pagal programėlę ryt/poryt. Nu kaip tikiuosi, kad bus pavykę!!! Dar nei karto per šį planavimą taip arti ov nebuvo vyro buvę namie
Adagioo parašė:
Nu ką, vyrą šiąnakt išleidau į darbus 4savaitėms. Pasimylėjom šiąnakt, praeitą naktį ir dar praeitą, tai spermiukų turėtų tikrai būti. Ov pagal programėlę ryt/poryt…
Sekmytes didziausios!!♥️♥️ o OV pas jus anksti buna? Kiek pamenu panasiai sirgti turime bet mano OV tik 22 rodo😀
MartynaL parašė:
Matosi vaiduoklis tikrai 👻
Maniosime parašė:
Manau čia jau ne biškį galit pasidžiaugti su tokiu gražiu! 🌸 Sveikinimai! 😍
Pasidariau kraujo tyrima, sake vakare bus atsakymas, tikiuosi bus ivykes kaledinis stebuklas🥹🙏
Vakavaka parašė:
Sveikutės,
Toks įdomus klausimas kilo.
Jau beveik bus trys metai bandymų ir nieko
Antras skatinamas ciklas, jei po trečio nepavyks, lauks laparoskopija taip kad galima tikėtis iš pirmo, o bet tačiau išeina kaip išeina ir ne visada, taip kaip norisi
GiedreG parašė:
O kaip manot po implantacijos kaip greit pradeda testai rodyt bent vaiduoklį? Kaip ir ant popieriaus pastebėjau šįryt rausvų siūloukų 🤔
Man po implantacinio kraujavimo dvi dienos po jau rodė teigiamą.
GiedreG parašė:
O kaip manot po implantacijos kaip greit pradeda testai rodyt bent vaiduoklį? Kaip ir ant popieriaus pastebėjau šįryt rausvų siūloukų 🤔
Man vaiduokliavo likus 5 d iki mm🤞
kjustina659 parašė:
Sveikinimai, aisku dziaukites!🥳
O kaip jusu testukai?😊
Foxi parašė:
Sekmytes didziausios!!♥️♥️ o OV pas jus anksti buna? Kiek pamenu panasiai sirgti turime bet mano OV tik 22 rodo😀
Mano mm dabar sausio 30 turėtų būti ciklas 28d dažniausiai. Kaip pas jus? ;)