sielos veidrodis parašė:
Na skirtumas akivaizdus,nuo vakar darytos 21val vakare ir dabar prieš 10min
Dar ne visai pikas, turetu testo juostele buti ryskesne uz kontroline, arba tokio pat ryskumo
sielos veidrodis parašė:
Na skirtumas akivaizdus,nuo vakar darytos 21val vakare ir dabar prieš 10min
Dar ne visai pikas, turetu testo juostele buti ryskesne uz kontroline, arba tokio pat ryskumo
FoxLady parašė:
As irgi nelaukiu 27dtestuosiuos nuo 21 d
![]()
Kadangi planuoju jau ilgai, tai jau pasimokiau ir i kuno pojucius seniai nebekreip…
As panasiai galvoju apie 21-22 pabandyt, siaip neknieti testuotis, nes testu dar neturiu ir samoningai neinu pirkti 😆
cilipopcorn parašė:
As panasiai galvoju apie 21-22 pabandyt, siaip neknieti testuotis, nes testu dar neturiu ir samoningai neinu pirkti 😆
Aš irgi neturiu, bet jau galvoju gal reik savaitgaliui nusipirkt 🫣 praėję du ciklai pailgėjo,tai neatmetu galimybės,kad mm gali būti ir tik 01-27 🤷🏼♀️🫣
orchideja123 parašė:
Merginos, cia jau skaitosi, kad laukiuosi???🥹
Taip🤗❤️
FoxLady parašė:
Taip žinau TIK džiaugiuosi,jog nebūsiu jo praleidusi,kaip jau maniau🫣,nors visada beveik pagal kalendorių būdavo ov...o ir maniau dėl trumpesnio ciklo ov turėtų vykti net anksčiau,pasirodo ji bus net vėliau 🤔
orchideja123 parašė:
Merginos, cia jau skaitosi, kad laukiuosi???🥹
Sveikinimai Kelintą cd darėtės kraujo tyrimą?
vilijyta parašė:
Sveikos, tos kurios jau sulaukete teigiamu testu, kada registruojates pas ginekologa? Keliu savaiciu eisite pirminei apsziurai? 🤰
Man irgi aktualus šis klausimas ☺️
Sveikos damos 🌺Esu visiška naujokė šiam reikale🫣
Su vyru pradėjom kviesti gandrą dar pernai ,bet pasirodė ,jog problėmytės pas mane....Pradžios buvo nerealuliarus ciklas ir ovuliaciaja ,susitvarkė šitą bėdelę ,vėliau sekė kaišintakių pratekamumo tikrinimas su putom ,tai vat praeitą savaitę penktadienį darė ,abi nepratekančios tai žodžiu daktaras "praputė" tyrimo metu -atsikimšo 🤞🏼Sakė daktaras ,kad nemažai moterų pastojo po "prapūtimo " ,jai nepavyks siūs į IVF .Tai klausymas Jums ar yra kuri susidūrusi su tokia situacija ,ar pavyko pastoti ?kiek ciklų užtruko ?