Sypsenelele parašė:
Aš pirkau Gintarinėje vaistinėje, apie 6€ kainavo, bet tikrai labai jautrus. 💪
Mano galva tai , jeigu esi nėsčia parodys , kad ir pigiausias testas , ir nesvarbu kada darysies ryte ar vakare. 🥰 Bet čia tik mano nuomonė 😇
Sypsenelele parašė:
Aš pirkau Gintarinėje vaistinėje, apie 6€ kainavo, bet tikrai labai jautrus. 💪
Mano galva tai , jeigu esi nėsčia parodys , kad ir pigiausias testas , ir nesvarbu kada darysies ryte ar vakare. 🥰 Bet čia tik mano nuomonė 😇
Kathe parašė:
Ar dėl geležies trūkumo gali nevykti ovuliacija?
Aš iš savo pusės galiu teigti, kad susitvarkius geležies rodiklius, pastojau. Iki tol neatitiko normos, nepavyko pastoti. Poto kai, pradėjau vartoti receptinius vaistus ir susitvarkiau geležies normą, menesio begyje pastojau.
olialia1313 parašė:
Aš iš savo pusės galiu teigti, kad susitvarkius geležies rodiklius, pastojau. Iki tol neatitiko normos, nepavyko pastoti. Poto kai, pradėjau vartoti receptinius vai…
O kokia yra jūsų geležis dabar, jeigu galima paklausti? Smalsu kokio rezultato siekti 😊
1in_dre parašė:
Sveikos, kas nelaukiat mm 22-24 dienomis ar jau gal darėtės nt testus? Ar pavyko? 🫣🥺
As nelaukiu 23-24, siandien 25cd testas baltas
Leomona parašė:
Kai pati pradžia pigiukai ne visada rodo, ypač kur nėra jautrūs 🤷♀️
Sypsenelele parašė:
Kai pati pradžia pigiukai ne visada rodo, ypač kur nėra jautrūs 🤷♀️
Man rode nejautrus kasete bet cia irgi isimciu buna pritariu kad gali nerodyt nejautrus testukas ☺️
Sunnn parašė:
Labas visoms, stoju į jūsų draugiją laukdama rudens![]()
![]()
![]()
Sveikinimai. 🙂
Yra grupės pagal mėnesius, kur jau merginos laukiančios, ten daugiau informacijos bus. 🙂