s890507s parašė:
labai labai del jusu dziaugiuosiman irgi buvo preiti 5 nestumai is pirmo karto bet deje nesekmingai vis 9 sav persileidimas ivykdavo , tai tikiuos jei dbr kada …
Labai jums to linkiu, tik šviesių gerų minčių!!!🤍🤍🤍
s890507s parašė:
labai labai del jusu dziaugiuosiman irgi buvo preiti 5 nestumai is pirmo karto bet deje nesekmingai vis 9 sav persileidimas ivykdavo , tai tikiuos jei dbr kada …
TheVi parašė:
Aš su savimi ir savo mintimis dirbu gan stipriai ir pradedu save ruošti tam kad ateis mano stebuklelis kaip bus tam laikas .
ir tuo pačiu nuejau užsisakyti neštumo tesytu y ateiti nes dabar jau nebesitestuosiu ir lauksiu mm
s890507s parašė:
Aš su savimi ir savo mintimis dirbu gan stipriai ir pradedu save ruošti tam kad ateis mano stebuklelis kaip bus tam laikas .
Labai gerai, gera žinoti. Nes kartais nuskambėsiu negražiai gal, bet minties užsikabinimas ir būna stabdo...
Mes vis pasikalbėdavome, kad vieno norėtume, nieko aš spacialiai nedariau (jau kartojuosi), tiesiog žinojau ovuliacijos dienas ir matomai užtaikiau labai laiku vietoje.
12.09 testa pasidariau, 10d ryte pasidariau ir buvo aišku jau, kad teigiamas tikrai. Buvo kiek netikėta.😊
Bet dabar jau gera.. beje, pirkausi eurovaistinei ružavoje pakuotėjė du testus. Ir abu parodė.😊
s890507s parašė:
TheVi parašė:
kiek girdejau tai tie testai labai gerai rodo ir nera melagiai deja pati ju nusipirkti negaliu nes gyvenu uk.
TheVi parašė:
Labai gerai, gera žinoti. Nes kartais nuskambėsiu negražiai gal, bet minties užsikabinimas ir būna stabdo...
Pritariu jums , todel ir mokausi paleisti nebegalvoti , tiesiog atsipalaiduoti ir gyventi gyvenima nepaisant nieko gi turiu as nuostabius vaikus tai laimes ir laimes namie netruksta ar taip ar taip
s890507s parašė:
Pritariu jums , todel ir mokausi paleisti nebegalvoti , tiesiog atsipalaiduoti ir gyventi gyvenima nepaisant nieko gi turiu as nuostabius vaikus tai laimes ir laime…
Svarbiausia, kad jau triukšmo ir klegenčio juoko yra, o toliau tik ramybės ir vėl ateis stebuklas ir į jūsų širdį!🤍🥰
TheVi parašė:
Svarbiausia, kas jau triukšmo ir klegenčio juoko yra, o toliau tik ramybės ir vėl ateis stebuklas ir į jūsų širdį!🤍🥰
ačiū uz gražius palinkejimus
Mildaiene parašė:
Tai šiaip man visada kaip laikrodukas 28-29d. ciklo. Ir prasideda naujas mėnuo. Mėnesinės 4-5d. Nes skaičiuoju, kai pirmą dieną pradeda truputį teplioti, tai priska…
Nu būna moterims padurniuoja bent kartą į metus 😁 o gal tikrai blogi ov testai ir tereikia nt gerų įsigyti, gal bus siurprizas ☺️😄
s890507s parašė:
ačiū uz gražius palinkejimus![]()
Visada prašom, gera dalintis patirtimis.😊