vivig parašė:
Sveikos, merginos! Rašiau jau ir kitam forume, parašysiu ir čia. Niekaip negaliu suprasti ar čia išdžiūvimas ar vaiduoklis? Padėkit išnarplioti![]()
![]()
Matau ,dar neryškus vaiduoklis, pakartokiite dar po keletas dienų
vivig parašė:
Sveikos, merginos! Rašiau jau ir kitam forume, parašysiu ir čia. Niekaip negaliu suprasti ar čia išdžiūvimas ar vaiduoklis? Padėkit išnarplioti![]()
![]()
Matau ,dar neryškus vaiduoklis, pakartokiite dar po keletas dienų
Sypsenelele parašė:
Aš esu iš Ali užsisakius 15vnt už 3€ juostelių, bet kadangi jau pamačiau dvi juosteles ir jie jau kokios savaitės bėgy atkeliaus, galėčiau perleist 🤭
Atsiųskit nuorodą kaip atrodo ☺️
laura4 parašė:
Manau galiu ramiai laukt vizito pas gyd 🫣😊
ohooo, labai aukštas hcg, jau turėtų su tokiu būti ir širdelės veikla! Kiek jums savaičių? Progesteronas į žemesnę pusę, pastebėčiau...
pura_vida parašė:
ohooo, labai aukštas hcg, jau turėtų su tokiu būti ir širdelės veikla! Kiek jums savaičių? Progesteronas į žemesnę pusę, pastebėčiau...
Pagal mm 5+2.
Joo, i šita jau atkreipiau demesi, bet sakė jis kintantis, tai svarbu sekt. 😊
sielos veidrodis parašė:
Ir man panašiai mm, 29-30d,o kada buvo jūsų ov diena? Kad sakot dar nebuvo implantacijos? Nes nuo 6-12d,bet aš kiek skaičiau tai 8-10d jau dažniausiai visada būna į…
Sausio 15-16d. tai va ir aš, kiek domėjausi, dažniausiai apie 8dpo implantacija. Tai dar nėra tiek
vivig parašė:
![]()
Matau🤩
Adagioo parašė:
Sausio 15-16d.tai va ir aš, kiek domėjausi, dažniausiai apie 8dpo implantacija. Tai dar nėra tiek
![]()
Kaip ir pas mane,tik žinau kad manoji 15d tikrai įvyko,nes sekančią dieną dariau ov testą ir jis visai tuščias buvo. Na žiūrėsime ką atneš mum mėnesio pabaiga🥰
musuudrabuziai parašė:
O kada pas jus vaisingos dienos buvo? 🤭
Pagal programėlę tai nuo sausio 10 iki sausio 17. Paskutines kb išskyras mačiau sausio 17, tai negi ov irgi tik 17d buvo... o vyras sausio 13d išvyko jau bet.. per visą planavimo laikotarpį šis buvo arčiausiai ov
guodžiuosi čia vis dėl to vyro grafiko tokio forume, bet nu tikrai labai "abydna" viduj.. kai realiai jau va, ketvirtas ciklas bandom, ir dar nei karto nebuvo per vaisingas dienas taip nuo-iki vyro. Arčiausiai va dabar buvo.. o pvz antrą vaiką pagavom tik per šeštą ciklą, kai visus ciklus vyras būdavo per ov namie. Tai kiek dabar užtruks tas planavimas... dabar sekantį kartą grįžta tiesiai ant ov, bet čia pagal programėlę. Tai realiai nebūtinai taip ir bus. O išvyksta savaitė iki ov (sekantį kartą šiek tiek anksčiau darbe reikės būti), tai ir vėl nepataikysim dar kaip minimum du mėn... hrr, nu matyt dar ne laikas
Elife parašė:
Aš irgi sekiau pojūčius, kiekvieną simptomą tempdavau prie nėštumo😀Bet gruodžio mėn. galvoju aj velniop atsibodo čia stresuot dėl kiekvieno pamaudenimo😀Ir keista, b…
Aš manau, kad dauguma pačios prisigalvojam
kaite parašė:
Laukiu rytojaus ryto kartoti testą, nes dabar ~11 DPO, dieną dariausi ankstyvą - neigiamas, tai kaip ir jau buvau nusiteikusi, kad nėra kibimo, bet grįžusi dabar pa…
Kad tik būtų ryškiau! Labai to linkiu🌸