Mergina12 parašė:
Labas rytas, ar matot ka? Viena nuotraukele patamsinau.. Aš lyg ir matau🥹
Čia tokie livsane durni išdžiuvimai, kartokit ryt, nes šiaip būna graži rožinė juostelė
Mergina12 parašė:
Labas rytas, ar matot ka? Viena nuotraukele patamsinau.. Aš lyg ir matau🥹
Čia tokie livsane durni išdžiuvimai, kartokit ryt, nes šiaip būna graži rožinė juostelė
fatalisima parašė:
Aš vakar pagavau OV, namų darbai atlikti, prieš ir per😀 lauksim kalėdinių rezultatų 🎄
As manau mano buvo ov vakar arba uzvakar, tikiuosi nesulauksim mm
fatalisima parašė:
Aš vakar pagavau OV, namų darbai atlikti, prieš ir per😀 lauksim kalėdinių rezultatų 🎄
Kada jums numatoma menesiniu diena?
Beibiolaukime parašė:
Ir as gavau siandien teigiama 🥹 po 2 metu planavimo, pries beveik 2 metus tureta nesivystanti nestuma 🥺 tikiuosi, kad sikart viskas bus gerai 🥹🤞
Labai labai sveikinu! Stebuklas❤️🙏
Mergina12 parašė:
Labas rytas, ar matot ka? Viena nuotraukele patamsinau.. Aš lyg ir matau🥹 10dpo.🙈
Toj patamsintoj tai matosi🥰
Luka23 parašė:
Sveikos, tos kurios turejot nestumus anksciau, ar susiduret jog nestumo testas rodytu vaiduokliuka, bet pavelavus 4 dienom mm jos pasirodytu? Pagal vaiduokliukus ma…
Kiek laiko jum vėluoja mmm? Ir kada pradėjo rodyti vaiduokliuka?
Man šiandien turi pasirodyti mmm ir ju nera. Pradejo mausti krutine. Dariau testa ryte ir buvo brokuotas. Paryškėjo mano laukta juostele bet nepasirode kontroline. Ryte kartojau kita testa,bet jau ne su rytiniu šlapimu. Testas neigiamas. Kiek dienu veluojant mmm galima daryti NT kad parodytu vaiduokliuka. Mano ciklas visada 24 d. Šiandien 14 DPO. Ar dar galiu tikėtis kažko?
Mylana parašė:
Kiek laiko jum vėluoja mmm? Ir kada pradėjo rodyti vaiduokliuka?
Man šiandien turi pasirodyti mmm ir ju nera. Pradejo mausti krutine. Dariau testa …
Dar anksti darytis testa jums. Kantriai luktelti reiktų.
Planuota parašė:
Kada jums numatoma menesiniu diena?
Mano ciklas trumpokas tai apie 25-26 d. turėtų būti, bet tikiuos jau nepramuš 🙂
fatalisima parašė:
Mano ciklas trumpokas tai apie 25-26 d. turėtų būti, bet tikiuos jau nepramuš 🙂
Kad tik išsipildytų stebuklas Kalėdinis😇🥰