Daya_93 parašė:
Jau galima džiaugtis? Pagal mėnesines +- 8 sav. Buvo ir streso ir pergyvenimu, tad nelabai kilo mintis, kad nebesusergu 🤭🤭 per tris metus turėjau tris persileidimu…
Nu čia jau be klausimų sveikinu!🥳
Daya_93 parašė:
Jau galima džiaugtis? Pagal mėnesines +- 8 sav. Buvo ir streso ir pergyvenimu, tad nelabai kilo mintis, kad nebesusergu 🤭🤭 per tris metus turėjau tris persileidimu…
Nu čia jau be klausimų sveikinu!🥳
mykingdom parašė:
Man lygiai taip pat. Šie testai meta šešėliuką, o tada po valandos išryškėja, aišku vertinti nederėtų, tačiau buvo, kad suteikia tuščių vilčių. Nebeperku šių..
Aurore_ parašė:
Taip,maždaug taip ir įsivaizduoju viską,kaip jūs rašot 🤭 savaitgalį taip pasiruošusi pabandysiu laukti savo išrinktojo 😃 bet aš ir taip per daug tokiem planavimam u…
Na aisku, Taip neiseis, bet bandykit atsipalaiduoti.. mano mintys buvo tokios, kad uzkibs si ar kita men nesvarbu.. nes vaikuciu turiu tai nesureiksminau to planavimo labai 😊
musuudrabuziai parašė:
Paimčiau kokia kaina?
Jus is anglijos? I pm imeskit savo adresiuka.. tik uz siuntima, bet manau kad daug nekainuos jeigu kokia pora svaru tai ir pati sumokesiu 😉
Happywife parašė:
Merginos, jeigu krūtinę skauda iki mėnesinių plius minus ~10 dienų, gal žinot kokius tyrimus reikia pasidaryti? Gal kažkas su hormonais?
Viskas yra gerai. Hormonai 🫶
aisteg parašė:
Sveikos! sakykit ar nestumo testai patikimi? Ingencare pavadinimas 🙂 Nes lyg ir matau kazka po kurio laiko😊
Kazkas matosi kiek jums dienu po Ov? Man ryt bus 7 dpo, jau noretusi gadinti testa, bet dar laabai reiketu pakenteti😁
FoxLady parašė:
Kazkas matosikiek jums dienu po Ov? Man ryt bus 7 dpo, jau noretusi gadinti testa, bet dar laabai reiketu pakenteti😁
Zinokit nezinau kiek nes nezinaj kada tiksliai buvo bet iki mm 3 dienos😄 bet jau antra diena kaip meska vartausi arba laukiuosi arba labai stiprus pms nes krutine triguba , siektiek pykina ir pilvas kaip balionas 🫠🫠🫠 bet aisku butu faina kad teigiams butu istikro🤍
FoxLady parašė:
Kazkas matosikiek jums dienu po Ov? Man ryt bus 7 dpo, jau noretusi gadinti testa, bet dar laabai reiketu pakenteti😁
Ir man rytoj 7 dpo. Sakiau, be pirmadienio nebandysiu, bet gundausi vasario 14 dieną nesusilaikyti. Simptomai – gryniausiai kaip prieš pms. 🥴