Luka23 parašė:
Ir tokį pat hcg turėjau, po kelių dienų pasidarius buvo jau 17 kažkiek . Taip būna kartais. Jau vėluojant turėtų rėkti dvi juosteles
Luka23 parašė:
Ir tokį pat hcg turėjau, po kelių dienų pasidarius buvo jau 17 kažkiek . Taip būna kartais. Jau vėluojant turėtų rėkti dvi juosteles
Luka23 parašė:
Aš matau ryškesni nuo paskutinio testo,pakartokite dar po kelių dienų ❤️
Sarasa parašė:
Ne toks testas turėtų būti, jeigu mm turėjo būti 8 dieną, na geriau karti tiesa nei saldus melas.
Sarasa parašė:
Jus teisi, kekviena diena vis sektiek ryskiau, i diena atlieku daug maz po 3 testukus, i vakara labiau pasimato
Marche parašė:
Ne toks testas turėtų būti, jeigu mm turėjo būti 8 dieną, na geriau karti tiesa nei saldus melas.
Visko gali buti, bet per ta laika po ovuliacijos dar buta keli myliukai bei gruodzio menesi, kaip sakant pirmadieni bus aiskiau po dar vieno kraujo paemimo, kaip sakant viltis mirsta paskutine arba durniu motina 🙃
Sveikos merginos,šiandien 9 DPO. Iki mm rodo 6 dienos. Dariausi ankstyvą testą dieną,kuris rodo rezultatą likus 5-7d. iki mm,bet tuščias. Kokios jūsų nuomonės,jei užkibo gal dar per mažas HCG?Suprantu,kad nesat gydytojos,tieisog šiaip įdomus pamąstymai 😁 Nes kiek pastebiu nemažai kas užgaudo 9-10 DPO vaiduokliukus,tai manau ankstyvas butų jau irgi metęs ką nors 🤔
Luka23 parašė:
Visko gali buti, bet per ta laika po ovuliacijos dar buta keli myliukai bei gruodzio menesi, kaip sakant pirmadieni bus aiskiau po dar vieno kraujo paemimo, kaip sa…
Tiesiog nusiteikit viskam... Stiprus kraujavimas tikrai nėra būdingas nėštumui..
Nainaa parašė:
Sveikos merginos,šiandien 9 DPO. Iki mm rodo 6 dienos. Dariausi ankstyvą testą dieną,kuris rodo rezultatą likus 5-7d. iki mm,bet tuščias. Kokios jūsų nuomonės,jei u…
Man tie ankstyvieji testai visiskai nieko nerode🤷🏽♀️
Vaiduokliuka pamaciau tik 1 diena po kai turejo prasidet mm. Bet cia gal tik man taip
Mylana parašė:
Paskutinė mano ov buvo ryški 12 val. Dvi dienas ryškėjo testas. Dariau 3 kartus per diena. Ryte 9 val. Per pietus tarp 14-15h ir vakare 21 val. O nakti 4 pabudau iš…
Bet ar tai neisaukia begalinio nerimo ? Aš nesidarau ov vien tam kad net nest testas kelią jaudulį o ką kalbėti kai dar į dieną po kelis sykius.
TheVi parašė:
Tikrai teigiamas. Man pirmas rodė irgi vos vos. Antrą pasidariau kitos dienos rytą ir jau rodė ryškiau. 😊
Koks tai testas ?