Mokslinčė parašė:
O geriant duphaston po kiek laiko nuo tablečių suvartojimo prasidėdavo ciklas?
Įvairiai, bet Max 2 dienos turbūt. Buvo ciklų kad nesugerdavau net 10, prasidėdavo 8-9..
Mokslinčė parašė:
O geriant duphaston po kiek laiko nuo tablečių suvartojimo prasidėdavo ciklas?
Įvairiai, bet Max 2 dienos turbūt. Buvo ciklų kad nesugerdavau net 10, prasidėdavo 8-9..
Aurore_ parašė:
Visai įdomu buvo su ov testukais pirmą kartą "pažaist". Atitiko ov ir pojūčius,ir pagal programėlę 🥰
Aš db 2 beturėjau. Prieš tai visus sužaidžiau nežinodama kaip normaliai skaityt rezultatus, nes neperskaičiau instrukcijos🫢🫣😀
Neilgam parašė:
Na taip, dabar kaip aišku kodėl toks rezultatas. Na ka belieka laukti kitos savaitės vizito pas ginekologę. 😐
O jūs planuojat pastojimą vartodama KT?
Slapuke97 parašė:
Aš db 2 beturėjau. Prieš tai visus sužaidžiau nežinodama kaip normaliai skaityt rezultatus, nes neperskaičiau instrukcijos🫢🫣😀
Slapuke97 parašė:
Aš tai tik iš forumo merginų pasisakymo suprantu,kaip duomenis ov testuose skaityti man viena narė šiuos ov testukus padovanojo,esu labai jai dėkinga,gal jau sūpuoja savo beibį 🥰
Kotryna_ parašė:
O jūs PRG tyrėte su bocheminiais? Aš kaip tik tokiu atveju būčiau už ankstyvą ll pagavimą, kad būtų galima pasidaryt tyrimus. Gal pas jus tik PRG problema?…
Laika pas gine gavau tik kovo gale. Seimos gyd dare tyrimus, bet ciklo pradzioj, tai ir prg ir kiti stitiko normos ciklo laika. Bet neaisku kiek jo buna po ov. Itariu reiktu papildomai po ov naudot ,
spinduliukasak parašė:
Laba diena, su kiekvienu mėnesiu vis liūdniau man sulaukus savųjų mm, bet šiandien atsiėmusi tą lubrikantą kažkiek susijaudinau ir pagalvojau gal jo pagalba pavyks😄…
Aš geriu ecosh folata ne folio rūgštį
Eila9 parašė:
Aciu uz sveikinimus!Minciu milijonas, klausimu irgi. Dabar sakykit kaip su gydytoja? Pirma registruotis pas seimos, kad duotu siuntima ginekologei? Pas mano gin…
Aš privačiai ėjau su visaia nėštumais 6sav