Jurintaaa parašė:
Merginos, pasidariau ką tik dar du skirtingus testukus. Tokio ryškumo kaip pregna nemeta, bet lyg kažkas matosi, ane? Kaip mane erzina tie testai, nebegaliu 😂
Puikiai matosi, sveikinimai ❤️
Jurintaaa parašė:
Merginos, pasidariau ką tik dar du skirtingus testukus. Tokio ryškumo kaip pregna nemeta, bet lyg kažkas matosi, ane? Kaip mane erzina tie testai, nebegaliu 😂
Puikiai matosi, sveikinimai ❤️
Jurintaaa parašė:
As tai matau,kartokite dar po keliu dienu🙂
Laup parašė:
Aš skaičiuočiau nuo dienos, kada testas buvo teigiamas labiausiai![]()
Bet juk tada dar ov neįvyksta🤔 nuo teigiamo 24val kaip minimum,tai bent jau sekančią parą sakyčiau. Nes teigiamas 12d buvo, 13d ryte myliukas paskutinis,o 14d buvau ryte pas ginekologe ir ji matė folikula kaireje puseje (kaip suprantu tai reiškia,kad ovuliacija dar nebuvo įvykusį,nes kitaip nebūtų jo mačiusi🤔. Vadinasi ji įvyko 15d. Kaip ir rodė programėlė. Tai va kaip viskas sudėtingai čia😅
Kazkokia lasisa pasitaike prasta, blem taip supykino valanda po pietu, omg kai pagalvoju, kad kai kurios nestukes tris menesius taip gyvena, tai kosmosas
manes nei su vienu nestumu iki vemimo nepykino, budavo ten lengvas toks kartais skrandzio nesmagumas, bet baika ten
o va siandien wc apsikabinus, pagalvojau omg kaip vargsta kai kurios
Melynoji parašė:
Kazkokia lasisa pasitaike prasta, blem taip supykino valanda po pietu, omgkai pagalvoju, kad kai kurios nestukes tris menesius taip gyvena, tai kosmosas :shock…
Tris mėn.? Mane kai sūnaus laukiausi,ištisus 5 mėn.pykino,va su dukra 3 mėn. 🤣
Aurore_ parašė:
Uf 😅
Jurintaaa parašė:
Matosi😍😍 gal jautrumas kitas jų
Aurore_ parašė:
Ojetau.. brrr, baisu pagalvoti net🫣 aš nesu vėmus nei su pirmu, nei su antru. Bet va su trečiu kai nesėkmingai pastojus buvau, tai tik dėl pykinimo jausmo ir sugalvojau nt pasidaryti (neplanuotas nėštumas buvo). Tikiuos dabar kai/jei pasiseks, neteks patirti to "malonumo"😬
Adagioo parašė:
Ojetau.. brrr, baisu pagalvoti net🫣 aš nesu vėmus nei su pirmu, nei su antru. Bet va su trečiu kai nesėkmingai pastojus buvau, tai tik dėl pykinimo jausmo ir sugalv…
Kai pagalvoji,tai viską dėl mažų stebukliukų ištvertume ir ištversime,kad tik aplankytų šeimą tas džiaugsmas 🥰