Lainė123 parašė:
Gal mums vyksta implantacija 😊😃
Tikėkimės🤞🤞🤞
Lainė123 parašė:
Gal mums vyksta implantacija 😊😃
Tikėkimės🤞🤞🤞
tevu-darzelis.lt/rk66376@24103076d47
Čia mano sėkmingas mėnuo buvo
pupsika parašė:
Šiandien anksti keliausi ir pasidariau testa, tai vis dar vaiduokliauja 🤭 Dar nesidžiaugiu, bet tikiuosi, kad ryškės. Ryt nesidarysiu ir tik sekmadienį pasitestuosi…
Tu rimtai??? Ko čia mus erzini, kur testas???😅😅😅🤞
Trife parašė:
Geležies gėrimo rekomendacijos: vartoti bent 20-30min ryte prieš gėrimus,kavą, pieno produktus, ir maistą. Dar labai gerai jei dienos eigoje suvalgote kokį apelsiną…
Aš ryte pavalgius ir atsigėrus kavos (nes ta ,kurią geriu aš,nereaguoja į jokį maistą) išgeriu kapsulę gelwžies,folį,vitaminą C ir vitaminą D. Kolkas esu labai patenkinta šita kombinacija.
Lainė123 parašė:
Manęs neteiskite,bet toks klausimas, o gal ir pastebėjimas, o gal aš nieko nesuprantu, bet kam testuotis kol dar nepraėjo mm terminas ? Ar čia galima užbėgti įvykia…
Na pvz kai kurie vaistai su nestumu yra nesuderinami ir juos reikia nutraukti, kitu zmoniu darbo salygos buna pavojingos, kaip kad darbas su jonizuojancia spinduliuote jei esi radiologas, pvz chirurgijoj nesciosioms dirbti su izofluranu nerekomenduojama. Kitas zmogus gal neturi artimuju aplinkoje kam galetu pasipasakoti ir paklausti. Daug tu aspektu yra. Arba kai lauki labai ilgai o tu vaiku ner nei su mediku pagalba nei be ju, tai ir testuojies, lauki zmogus stebuklo, o gal vis gi pavyko. Laimingi tie kurie tokiu sunkumu kaip negimdinis nestumas su vidiniu kraujavimu nepatyre arba biocheminiai nestumai, nereikia cia dyvintis😊
Indriukas777 parašė:
Tikėkimės🤞🤞🤞
Labai tikiuosi ir aš 😊
Nepasiduodanti parašė:
Aš ryte pavalgius ir atsigėrus kavos (nes ta ,kurią geriu aš,nereaguoja į jokį maistą) išgeriu kapsulę gelwžies,folį,vitaminą C ir vitaminą D. Kolkas esu labai pat…
Kokią kavą geriate?
Meskutne parašė:
tevu-darzelis.lt/rk66376@24103076d47
Čia mano sėkmingas mėnuo buvo
Aciu, kad pasidalinot. Nu labai graziai pas jus kreive atrodo! Atrodo kad ir be testu jau turbut numanet, kad uzkibo, nes staigiai per ov uzkilo temp ir isliko visalaik. Sveikinu❤️