Lucky. parašė:
Sparčiai artėju iki 35
Man 33, bet jau gine sakė, kad nėr ko laukt
Lucky. parašė:
Sparčiai artėju iki 35
Man 33, bet jau gine sakė, kad nėr ko laukt
Man greitai 32 metai, metus laiko ovuliacijos stimuliacijas daro, apturėjau iš viso 4.
Baisu, nes dar nei vieno vaikučio neturim.
O daktarė jau minėjo, jog galvotume apie dirbtinį. IVF
Bet iš tų 4 kartų du pastojimai, kažkokie kibimai yra, tik, kad nepasiseka kažkodėl, pirmą kartą persileidau, o dabar nežinau, gal tik bandė kibti, o gal ir pakibo žirniukas.
Nu duok dieve sulaukčiau greičiau hcg tyrimo rezultatų ir šis kartas užsitvirtintų.
Nepasiduodanti parašė:
Laikykitės 🙏🤞Prasineškit kaip sekės,ka pasakė🤍
Žodžiu man jau galva neišneša, išprotėti galima. Testai teigiami toliau. Nemato nei nėštumo gimdoje nei už gimdos ribų. Rudas išskyras matė. O skausmas nemažas tikrai. Kol kas negali paaiškint nieko. Žodžiu sakė dabar darom hcg tyrimą kraujo. Tai va pasidariau turėčiau vakare jau atsakymą gaut ir tada bus aišku jei jis nerodo nėštumo turėsiu vėl apsilankyt ieškos kame beda. Nes vizualiai nematė nieko
Lucky. parašė:
Pas mane panašios mintys. Niekad negalvojau apie antrą, bet labai stuktelėjo kai ginekologė apžiūros metu pasakė apie amžėjimą.. ir susimasčiau, kad jei ne dabar ta…
mes kol niekaip negalėjome apsispręsti ar norim bendro vaikelio su vyru,nutiko netyčiukas, man irgi 34 ant nosies,jaučiuosi sena motka 😂
mazojiass parašė:
Žodžiu man jau galva neišneša, išprotėti galima. Testai teigiami toliau. Nemato nei nėštumo gimdoje nei už gimdos ribų. Rudas išskyras matė. O skausmas nemažas tikr…
ydomūs dalykai čia pas tave dedasi, tikėkimės nieko labai blogo😥
A.Overling parašė:
mes kol niekaip negalėjome apsispręsti ar norim bendro vaikelio su vyru,nutiko netyčiukas, man irgi 34 ant nosies,jaučiuosi sena motka 😂
Man mano mama sena atrodė, kai 30-ties brolio laukėsi Dabar pati 33 pirmą pagimdysiu ir žiauriai jauna jaučiuosi
mazojiass parašė:
Žodžiu man jau galva neišneša, išprotėti galima. Testai teigiami toliau. Nemato nei nėštumo gimdoje nei už gimdos ribų. Rudas išskyras matė. O skausmas nemažas tikr…
Bet jei jau skausmai dideli prasidės keliaukit į priėmimą. Čia jau ne tas variantas, kur kažkas patare tirštinti spalvas nuvykus. Tiesiog ne vietoje įsitvirtinęs embrionas gali padaryti rimtos žalos ir sukelti pavojų jūsų pačios sveikatai.
Lainė123 parašė:
O kiek jums visoms daugmaž metų? 😊
27, neužilgo 28 🤭🤗
mazojiass parašė:
Kiek jums savaiciu pagal mm? Man kai buvo ektopinis nestumas irgi nesimate, o pagal mm buvo 8 sav. Dare lp ir rado kairiam kiausintakyje prie pat kiausides. 8 sav hcg buvo 993. Ar laisvu skysciu mazajame dubenyje nera?