Maniosime parašė:
Gražaus jums vakaro 🫡
Jums taip pat🫢
Maniosime parašė:
Gražaus jums vakaro 🫡
Jums taip pat🫢
Pas ginekologe aš buvau lygiai prieš dvi savaites, padarė pilna echo, sakė viskas švaru, gražu. Jokių cistu nieko, jos išvada buvo tokia, kad man biocheminis nėštumas, nepersiledimas, todėl man laukti nereikia nieko, nes tai nėra persileidimas. Buvo minejus kad 4-6sav gali viskas ryškų but ties testais, bet man vistiek kažkaip tie rudi tepimai nepatinka tiesiog. Proto turiu kada planuoti kada ne. Juolab dabar nėra planuose, bus tai bus, nebus tai nebus. Juolab kai ginekologe yra uždegus žalia šviesa. Man buvo aktualu, tik panaši patirtis, kiek laiko truko viskas, kad baigėsi ir stojo į savo vėžes. Nes aš jaučiuosi gerai, apart tepimui.
saulyte989 parašė:
Tai va.. galejot pastot iskart po persileidimo jeigu hcg dar yra nes jau menesis jums praejo. Kuriom dienom kraujavot?
10-14d paskui rudi tepimai buvo. Tai gal nelabai vėl pastojimas būtų. Nes kai dabar tikrino sakė viskas gražu pas mane, išvada galutine ne persileidimas o biocheminis. Tai žodžiu man tik dėl tų tepimu tokiu klaustukų yra. Ir čia kitom nuraminti, tai mes šiuo metu mylimes be baigimo į vidų, kol bent baigsiu aš tuos rudus tepimus, nors žalia šviesa po apžiūros duota
mazojiass parašė:
Buvo 336 po 5d 298, daugiau nebetikrinau. Jau praėjo kelios sav. Testas ryškus. O myliukas žinokit pas mus labai dažnai. Mes planuojam, bet nedirbam šituo klausimu.…
Nezinau jusu istorijos pries ka pasakojot, bet mano situacijoj buvo sumazeja iki 268 lyg ir paskui po geros 1,5savaites nueinu patikrai po visu issikraujavimu ir pan ir randa laisvo skyscio kiausidej, pasidarau hcg, o jis uzauges iki beveik 3000, kilo letai labai, po 2 dienu dare operacija del ektopinio nestumo, buvo jau plyses kiausintakis, kuri teko pasalinti. Tai siulyciau pasitikrinti.
mazojiass parašė:
10-14d paskui rudi tepimai buvo. Tai gal nelabai vėl pastojimas būtų. Nes kai dabar tikrino sakė viskas gražu pas mane, išvada galutine ne persileidimas o biochemin…
Bet jums sakėm, kad ginė neturi normaliai kompetencijos ir tikrai ne biocheminis buvo. O jeigu toliau auga kažkur netinkamai žalodamas jūsų sveikata, nes testai su tokiu hcg jau nebeturėtų seniai būt ryškus? Siūlau pasitikrinti pas kitą ginę, būtinai kraują pasidaryti ir tiesa - daryt pertrauką buvo būtina...iš kur dabar žinot ar senas neišsivalo bei netinkamai auga, ar jau naujas įsitaisęs? 🙈
Karusele parašė:
Nezinau jusu istorijos pries ka pasakojot, bet mano situacijoj buvo sumazeja iki 268 lyg ir paskui po geros 1,5savaites nueinu patikrai po visu issikraujavimu ir…
Pritariu.... antra nėštumas buvo ir kol normalus kraujavimas neprasidėjęs reikėjo palaukti, o prasidėjus reikėjo palaukt iki dar kito ciklo. Moters organizmas ne juokas, bakterijos ir t.t, vyras nenumirs biškutį pakentėt. 😀
Marche parašė:
Pritariu.... antra nėštumas buvo ir kol normalus kraujavimas neprasidėjęs reikėjo palaukti, o prasidėjus reikėjo palaukt iki dar kito ciklo. Moters organizmas ne ju…
Merginos, jus rasot kad tik rasyt. Juk aiskiai mergina parase kad vyras nebaigia i vidu, tai apie kokius laukimus jus jai dar aiskinat? Skaitykit iki galo kas yra rasoma, o jeigu neseket info kuria mergina dalinosi, tai geriau isvis patyleti graziu svenciu!
Pupsikkk parašė:
Merginos, jus rasot kad tik rasyt. Juk aiskiai mergina parase kad vyras nebaigia i vidu, tai apie kokius laukimus jus jai dar aiskinat? Skaitykit iki galo kas yra r…
Nuo kada baigimas ne į vidų yra kontracepcijos priemonė?😀😀 šansai taip ,,saugantis'' pastoti yra taip pat galimi🙂
Pupsikkk parašė:
Merginos, jus rasot kad tik rasyt. Juk aiskiai mergina parase kad vyras nebaigia i vidu, tai apie kokius laukimus jus jai dar aiskinat? Skaitykit iki galo kas yra r…
🤣🤣🤣
Marche parašė:
Bet jums sakėm, kad ginė neturi normaliai kompetencijos ir tikrai ne biocheminis buvo. O jeigu toliau auga kažkur netinkamai žalodamas jūsų sveikata, nes testai su …
Tai aš jau pas kitą ir tikrinausi, ėjau privačiai. Pasiskambinau, tai šiandien apžiūrės po pietų. Dėl testo sakė galvos nesukti, organizmas visų skirtingas ir visoms skirtingai laikosi viskas organizme, tai dėl šventos ramybės dar kartą pažiūrės viską.