mazojiass parašė:
O kodel vyras nenumirs? Išvis prie ko vyras? 😁 Jei pas jus įprasta, kad seksas tik kai vyras nori, tai tada gal būt taip. 🤷🏼♀️
Nežinau, kaip kitos, aš tai tiesiog užpavydėjau, kad taip dažnai mylitės su vyru. ✨🥳 You go girrrrrl! 🥰
mazojiass parašė:
O kodel vyras nenumirs? Išvis prie ko vyras? 😁 Jei pas jus įprasta, kad seksas tik kai vyras nori, tai tada gal būt taip. 🤷🏼♀️
Nežinau, kaip kitos, aš tai tiesiog užpavydėjau, kad taip dažnai mylitės su vyru. ✨🥳 You go girrrrrl! 🥰
Maniosime parašė:
Man tas patsirgi melavo vakar... siromed kasetę pasidariau irgi neigiamas..
.
ZauRe parašė:
Kaip sekasi su testukais , darysi gal ir parodysi mums cia?🤭
Sveika🌺Nesidariau .Pagal programėlę šiandien mm ,tačiau ov vėliau ịvyko,tai palauksiu porą dienų,nors pirštai niešti😁.Nežinau ar protas jau prisigalvoja ,bet dar pora simptomų dasidėjo ..pajautrėjo speneliai ir lyg karšta krutinė pasidarė,bei karštis muša ir nuotaikų kaitos 🤦🏻♀️😁
Marche parašė:
Kam jūs lendat į asmeniškumus, nelabai suprantu. Nepatinka atsakymai - neklauskit. Jau čia visos per daug įsiaudrinot, paskui nesiskųskit, kai racionalaus atsakymo …
Va va. Atsako realistiškai koks GALBŪT variantas gali būti tai esi negatyvi ragana kur sorry už išsireiškima ,,nešika vaivorykštėm'' dėl visko. Nebūna vien juoda ar balta bet kokioj situacijoje reikia racionalaus ir šalto proto kartais. Bet čia kaip pastebėjau svarbu suteikti ne visada realių vilčiu ko kartais būna dar liūdniau paskui kai tos viltys nepasiteisina
Nayeli parašė:
Sveika🌺Nesidariau .Pagal programėlę šiandien mm ,tačiau ov vėliau ịvyko,tai palauksiu porą dienų,nors pirštai niešti😁.Nežinau ar protas jau prisigalvoja ,bet dar po…
Kokia kantrybė!!! Aš daryčiaus kasdien ir ne po vieną turbūt🤭🤭🤭
Adagioo parašė:
Kokia kantrybė!!! Aš daryčiaus kasdien ir ne po vieną turbūt🤭🤭🤭
Ne kantrybės čia reikalas😁.Vieną teturiu ,o parduotuvės antradienį tik dirbs ,tai dėl to ir "čėdau"😁😁.Bet kažkur skaičiau ,kad neva su ov testais irgi galima pamatyt-o jų turiu daug .Tik nelabai suprantu ,kaip ten viskas vyksta su jais ,ką turėtų rodyt or abi ryškias ar kaip?!😁🫣
Nayeli parašė:
Ne kantrybės čia reikalas😁.Vieną teturiu ,o parduotuvės antradienį tik dirbs ,tai dėl to ir "čėdau"😁😁.Bet kažkur skaičiau ,kad neva su ov testais irgi galima pamaty…
Turėtų būt labai ryški😁 aš pasidariau pabandymui kažkur 20dpo - jau žinojau, kad laukiuos, tai ohoho,kokio ryškumo buvo.
Maniosime parašė:
Va parodysiu ką pavyko pagauti, aišku paryškinti teko ir dar pamėginau su inverted, viršutinis 9dpo, vidurinis 10dpo ryte ir apatinis 10dpo per pietus, parodon už š…
Aš apatiniame matau juostelę🙂
KristiMM parašė:
Aš apatiniame matau juostelę🙂
Šiandien 3 dariau skirtingus visi neigiami, melagėlis pasitaikė ten 😅