SlaptojiPrincesė parašė:
Aš 🙈
Ar uztaiket ant ov? As uztaikiau tik, viena syk,ir dar po poros dienu isejo, bet nezinau ar pavyko🙈
SlaptojiPrincesė parašė:
Aš 🙈
Ar uztaiket ant ov? As uztaikiau tik, viena syk,ir dar po poros dienu isejo, bet nezinau ar pavyko🙈
Lapė__ parašė:
Kas dar su manim nelaukia mm rugpjucio pradzioj?🙉
Aš! Turi prasideti rugpjucio 3, labai nenoriuuuu😁🙈
Sveikos visos 🙂 šią savaitę rašiau jums, kad jokio požymių kad laukčiausi nejaučiu, šį savaitgalį nelaukiau mm kol kas jų nesulaukiau 🤞 Bet trečia diena kaip pykina vis lyg po truputį, maudžia pilvą, nugarą lyg turėtų ateiti mm ir tuoj pramušti... neiškentusi pasidariau šiandien testuką lyg kažkas labai nežymiai matyti antros juostelės, tikiuosi nesulauksiu mm ir ryškės 🙏
KA_AN parašė:
Aš šiek tiek neismanele. Bet man meta vaisingas dienas programėlė taip. Tai per jas geriausia? Ar arčiau ovuliacijos?
Vaisingos dienos nėra pas visas vienodai Todėl, kad nepraleisti vaisingų dienų rekomenduojama mylėtis kas 2-3 dienas. Jei nejaučiate ovuliacijos, nesidsrote ov testų ir pan
coliuke222 parašė:
Sveikos visos 🙂 šią savaitę rašiau jums, kad jokio požymių kad laukčiausi nejaučiu, šį savaitgalį nelaukiau mm kol kas jų nesulaukiau 🤞 Bet trečia diena kaip pykina…
Pasidalinkit su visom testuku 🥹
Vejavaikiss parašė:
Pasidalinkit su visom testuku 🥹
Bandžiau nufotkinti testuką, bet nieko nesimato. Kad įžiūrėti reikia irgi dar pakreipti tam tikru kampu, bet kažką pati matau 🙈 jei paryškės kitą dienukę įkelsiu 🙂
Lapė__ parašė:
Neužtaikiau, testai ryškėjo, bet jau antrą mėnesį taip ir neparyškėja tiek kiek reikia, tai galvoju ar nereikia jautresnių 🤷♀️
Nes su jautresniais tikrai aiškiau viskas buvo