Laukiam žirniuko parašė:
Pasižiurėjau vakaryksti testa, matau vaiduokliuka. Tokia buvau supanikavusi. Žudo tie nusivylimai. Šiandien jaučiuosi laimingesnė. Po keliu dienu darysiu dar karta …
viskas bus gerai pamatysit! linkiu pamatyti ryskias ll !😍
Laukiam žirniuko parašė:
Pasižiurėjau vakaryksti testa, matau vaiduokliuka. Tokia buvau supanikavusi. Žudo tie nusivylimai. Šiandien jaučiuosi laimingesnė. Po keliu dienu darysiu dar karta …
viskas bus gerai pamatysit! linkiu pamatyti ryskias ll !😍
@Ieva parašė:
O spermogramos tyrimai buvo normose kai skatinot ov?
Pas vyra viskas buvo gerai. Pas mane dešinei kiaušidei nevykdavo ovuliacija. Pagal daktare turėjau ir natūraliai pastoti bet jau bandėm beveik 2metus ir nebenprėjau daugiau laukti
Mes taip ir neišryškėjome, vakar prasidėjo persileidimas 😭, buvau nuvažiavus ir į priėmimą, nėštumas yra kraujo tyrimas parodė, echoskopui kad kažką matytų per anksti, išleido namo su tokiu požiūriu kaip bus taip, jei ne tai gamtos atranka, bandykite toliau...kad ir kaip baisiai skamba...🥹
coliuke222 parašė:
Mes taip ir neišryškėjome, vakar prasidėjo persileidimas 😭, buvau nuvažiavus ir į priėmimą, nėštumas yra kraujo tyrimas parodė, echoskopui kad kažką matytų per anks…
Laikykitės 🌷 Aš su echo patvirtintu neštumu prieš savaitę, vakar teko apsilankyti ekstra dėl kraujavimo, tai tai pat sakė greičiausiai vyksta persileidimas, deja nieko padėti negali, liepė pasidaryti hcg kas kelias dienas jei mažės tai faktas aiškus, ir pasirodyti po savaitės , bet kuriuo atveju, aišku bandau tikėtis geriausio, bet gydytoju požiūri kaip ir suprantu, bet skaudu, kai pirmas vaikelis...
eivita parašė:
Laikykitės 🌷 Aš su echo patvirtintu neštumu prieš savaitę, vakar teko apsilankyti ekstra dėl kraujavimo, tai tai pat sakė greičiausiai vyksta persileidimas, deja ni…
Stiprybės ir jums 🌸🫂 ar pirmas ar antras kuris bebūtų vaikelis visvien labai skauda... jei lengviau pagerėja paverkime, išsigedėkime ir bandykime toliau planuoti žirniukus... tikėkimės kitas kartas bus sėkmingas.
Sveikos,
Mm arba šiandien
Bet... Dėl įdomumo pasidariau šiandien OT ir jis jau netoli teigiamo, nors po ovuliacijos daryti testukai buvo labai blankus,vos įžiūrima juostelė... Kaip manot,ar gali rodyti nėštumą? NT neigiamas...
Zefyriukas4 parašė:
Ar vartojate kartu su maistu?
Taip visada po valgio išgeriu tablete ir tada jauciu nuovargi ir pykinima o kol nebunu išgerus viskas buna gerai
Noriu123 parašė:
Sveikos,
Mm arba šiandien arba šeštadienį.. kadangi esu po persileidimo, antros menstruacij…
Jei NT neigiamas, tai nemanau, kad ovuliacijos testas rodytų nėštumą 🙂
Man mm penktadienį turi būti, bet deja, šio ryto testas taip pat neigiamas..
Noriu123 parašė:
Sveikos,
Mm arba šiandien arba šeštadienį.. kadangi esu po persileidimo, antros menstruacij…
NT neigiamas, o OT rodytu nestuma? na mielosios, nepameskime bent kiek to salto proto. 🌷 ir kam daretes OT testa jei ovuliacija, zinote kad praejo?