Laurutė parašė:
Sveikos, gal kas nelaukia kartu 16-18d mm? Kada žadat gadint pirmąjį NT?🤗
Labas ir mas tas pats laikas galvojau gal pirmadienio kokio palauksiu Ar labai jautru gal koki nusipirkt.. tas smalsumas
Laurutė parašė:
Labas ir mas tas pats laikas galvojau gal pirmadienio kokio palauksiu Ar labai jautru gal koki nusipirkt.. tas smalsumas
Laurutė parašė:
As 20 nelaukiu, bet matyt ovuliacija buvo 9-10CD. Testo manau dar reiketu palaukti, bet jau labai pirstis nesti 🫣
Bandysiu islaukti antradienio,treciadienio. Treciadieni skrendam atostogu,tai gerai butu zinoti ar galima sau kazka leisti ar jau nebe
Laurutė parašė:
Aš nelaukiu 14 dieną 😁 galvoju kaip čia išlaukti bent iki šeštadienio nesitestavus 😅
Laurutė parašė:
man 16 d. mm, tiesiog laukiu 😀 nes pojuciu nera jokiu 😀 noro testuotis taip pat😀
Laurutė parašė:
Man taip pat tokiu laiku! Kiek mūsų daug 😅
Kaana parašė:
Man irgi, taip norisi paimt or pasidaryt, bet žinau, kad dar nieko nesimatys😅
Nekantraujanti parašė:
man 16 d. mm, tiesiog laukiu 😀 nes pojuciu nera jokiu 😀 noro testuotis taip pat😀
Ma03 parašė:
Man taip pat tokiu laiku! Kiek mūsų daug 😅
Ištikrųjų kiek mūsų daug tikėkimes, kad nors vienai pasirodys tie 2 brukšneliai😄 Manau savaitgalį pameginsiu viena sugadint, kadangi daug turiu tai negaila ir gadinti😅
Laurutė parašė:
Aš irgi nelaukiu 18 d. ☺ kolkas apie testukus dar net negalvoju 😃