Elizaa parašė:
Rytoj krauja lekiu prisiduoti ir prg, ziuresiu ka parodys, suteike vilciu 🤞🥰
Ir as laikau kumscius! 😍
Elizaa parašė:
Rytoj krauja lekiu prisiduoti ir prg, ziuresiu ka parodys, suteike vilciu 🤞🥰
Ir as laikau kumscius! 😍
_Karamelė_ parašė:
O kodėl Jūs BKT matuojate ir dieną? 🙂
Na su tokia temperatūra jau jaučiasi turbūt savijautoje,kad kažkas negerai? aš jau jausčiau, kad turiu temperatūros 😁
Laurutė parašė:
Neiškenčiau ir nuvažiavau testu nusipirkt. Ir gyvai jie daug ryškesni nei per foto ir visi su vaiduokliukais👻
Ooo super ☺️ ryte va testavausi, lyg kažką įžiūriu, bet dar reik laukt 😊
Kaana parašė:
Ooo super ☺️ ryte va testavausi, lyg kažką įžiūriu, bet dar reik laukt 😊
Kaip smagu😄 O kada Jūsų MM turėtų prasidėti?
Laurutė parašė:
Kaip smagu😄 O kada Jūsų MM turėtų prasidėti?
16 dieną 😊
Kaana parašė:
16 dieną 😊
Tai tada kartu nelaukiam, man taip pat 16d😄
skkyy parašė:
As noriu pasiguost, kad niekaip nepavyksta pagaut ovuliacijos.. nei testukai rodo, nei kazkokie simptomai apsilanke. Stengiuosi labai daug apie tai negalvoti ir …
laba. o kada paskutinės mm ir kokio ilgio ciklas? gal dar anksti jai? :/ aš iš tų, kur vėlyva ov ir ilgas ciklas (34-36d.), tai dar nebuvo ov, nors paskutinės mm 07.29. pagal programėlę dar laukti ov iki pat 08.19. gal ir jums taip? :/
Martyna_ parašė:
laba. o kada paskutinės mm ir kokio ilgio ciklas? gal dar anksti jai? :/ aš iš tų, kur vėlyva ov ir ilgas ciklas (34-36d.), tai dar nebuvo ov, nors paskutinės mm 07…
Labas. Paskutines mm buvo liepos 30 d., ciklas mano kaip laikrodukas 30-31 d. Programele rodo, jog siandien turetu buti mano OV diena, bet testukas neryskus, isskyru nera.
skkyy parašė:
Labas. Paskutines mm buvo liepos 30 d., ciklas mano kaip laikrodukas 30-31 d. Programele rodo, jog siandien turetu buti mano OV diena, bet testukas neryskus, isskyr…
Kiek laiko testuojatės su ov testais?