barbytukas parašė:
Kiek laiko testuojatės su ov testais?
Vos tik baigesi mm, t.y nuo rugpjucio 4 d. Sis menuo mano pirmasis, kai testuojuosi.
barbytukas parašė:
Kiek laiko testuojatės su ov testais?
Vos tik baigesi mm, t.y nuo rugpjucio 4 d. Sis menuo mano pirmasis, kai testuojuosi.
skkyy parašė:
testuojatės nevalgiusi, negėrusi 2h ir visada tuo pat metu?
skkyy parašė:
Tai mano patarimas- visų pirma pamirškit visas programėles. Ov kiekvieną ciklą jums gali vykti netgi labai nevienodai, tad programėlės čia nepadės. Kasdien po du testus, vienas per pietus, kitas vakare ir pagausit. Dabar testuokitės toliau, matyt, ov dar priešaky. Sėkmės ☺️
Martyna_ parašė:
Taip
barbytukas parašė:
Tai mano patarimas- visų pirma pamirškit visas programėles. Ov kiekvieną ciklą jums gali vykti netgi labai nevienodai, tad programėlės čia nepadės. Kasdien po du te…
siaip labai teisingas patarimas. nesitestuociau ir as, jei pirma butu sekesi lengvai pagauti. inesa nerimo ir perdetu minciu tas testavimasis.
Martyna_ parašė:
Jei jau ovuliacijos testas teigiamas, tai gali būti ir valgius ir gėrus.. pati prieš kelias dienas dariausi du testus kas kelias valandas, vandens nemažai prigėrusi ir abu buvo ryškūs 🙂
skkyy parašė:
Taip
ir nei kiek neryskeja testine juostele? tikiu, kad tikrai ne uz kalnu jau ta ov o gal ir kartu sulauksim jos!
Jurintaaa parašė:
Jei jau ovuliacijos testas teigiamas, tai gali būti ir valgius ir gėrus.. pati prieš kelias dienas dariausi du testus kas kelias valandas, vandens nemažai prigėrusi…
tai jau kai pagauni, tai turbut taip. bet pvz mano testai pavalgius ir atsigerus yra visiskai niekiniai. testine juostele praktiskai isnyksta..
Martyna_ parašė:
siaip labai teisingas patarimas. nesitestuociau ir as, jei pirma butu sekesi lengvai pagauti. inesa nerimo ir perdetu minciu tas testavimasis.
pritariu del nerimo.. niekad nemaniau, jog susilaukti vaikucio toks didelis darbas
Martyna_ parašė:
ir nei kiek neryskeja testine juostele? tikiu, kad tikrai ne uz kalnu jau ta ov o gal ir kartu sulauksim jos!
pati ryskiausia juostele buvo pirmaja diena po mm, kas is tiesu labai keista to ir linkiu mums abiems! ❤️