Onelove1 parašė:
Ar gadinsi dar šiandien?
Ne,šiandien negadinau. Išvis save baru,kodėl darausi nesulaukusi mėnesinių dienos 😃O kaip tu?
Onelove1 parašė:
Ar gadinsi dar šiandien?
Ne,šiandien negadinau. Išvis save baru,kodėl darausi nesulaukusi mėnesinių dienos 😃O kaip tu?
Beatričė2024 parašė:
Sveikos, merginos, pas mane vis dar neaiški situacija su tais vaiduokliais. Įtariu, kad nieko čia nevyksta ir prasidės mm. Testera, pregna rožinis ir iš gandro labo…
Gali but kad uzkibo ir pabego zirniukas, man vaiduokliavo neblogai ir krutine jau buvo skausminga ir pan. Bet vėliau viskas pranyko ir susirgau mm
Pukute27 parašė:
Gali but kad uzkibo ir pabego zirniukas, man vaiduokliavo neblogai ir krutine jau buvo skausminga ir pan. Bet vėliau viskas pranyko ir susirgau mm
Tai va, dėl to ir neramu. Bet žiūriu kiek daug kam taip nutinka.... Įdomu, kodėl.
Beatričė2024 parašė:
Tai va, dėl to ir neramu. Bet žiūriu kiek daug kam taip nutinka.... Įdomu, kodėl.
Matomai atranka, su pirmuoju pastojau is pirmo karto, siuo atveju laukiu antro ciklo kada vel nd darysim
Aurore_ parašė:
Aš šiandien irgi ne. Neturiu nusipirkus 😀 tai lengviau. 😀 kantriai bandau laukti🫣
Galatėja parašė:
Man Lietuvoje parduodami is vis mazai patikimi atrodo pirkau easy@home ir first response nepavede nei karto ir tikrai nevaizduokliavo nei karto kai jau rodo jau mat…
Iš kur jūs sakotės tuos easyhome? Man sakau anksčiau niekada nei jokios firmos nerodė nieko, visiškai balti. Dabar jau rodė 3 firmų. Bet matyt arba biocheminis ir pabėgo, arba visi melagiai papuolė😁
Beatričė2024 parašė:
Iš kur jūs sakotės tuos easyhome? Man sakau anksčiau niekada nei jokios firmos nerodė nieko, visiškai balti. Dabar jau rodė 3 firmų. Bet matyt arba biocheminis ir p…
Aš tai easyhome iš amazon užsisakau, labai greitai pristato
Dayneris30 parašė:
O nesityret po persileidimo? As sulauksiu mm ir pradesiu gal gert ta cycle balance, ziuresim.
Nu žinokit, man mėnesinių ciklo neišmušė. Mes lapkritį pradėjom planuoti. Tai geriau foli. Kova lyg buvo persileidimas 7sav. Tai po to iškart geriau cyklebalance. Ir va 9sav. Dabar. Gydytoja nieko nesakė nuo kurios dienos gerti. Dabar dar turiu šito papildo. Tai sakė kiek turiu sugerti. O tada jau foli tiesiog gerti. Bet aš dar geriu ir progesterona. Nes rado hematoma gimdoje nedidele. 18d eisiu tikrintis vėl. Tai žinosiu kaip kas toliau
Beatričė2024 parašė:
Iš kur jūs sakotės tuos easyhome? Man sakau anksčiau niekada nei jokios firmos nerodė nieko, visiškai balti. Dabar jau rodė 3 firmų. Bet matyt arba biocheminis ir p…
Iherb😊