maskatalija parašė:
Sveiki ka reiskia dpo?
Diena po ovuliacijos
maskatalija parašė:
Sveiki ka reiskia dpo?
Diena po ovuliacijos
Laukiancioji16 parašė:
Sveikos, ar matosi kas nors?
Matosi🥹🌸
Onelove1 parašė:
As neiskesciau nepasidarius jei tureciau namie 😀😀
Ryt gadinsiu ryte dar🫣
Laukiancioji16 parašė:
Sveikos, ar matosi kas nors?
Matosi, linkiu ryšketi😊
Beatričė2024 parašė:
Na, per 3 dienas -6, tai nemanau, kad čia labai daug😁
cia su tais testais tai nesuprasi. as dariausi du testera testus penktadieni praeita, buvo teigiami. apsidziaugiau belenkaip. kadangi negalejau patiketi nusprendziau pakartot kita diena ir buvo neigiami. sestad sekmad pirmad- per 3 dienas 5 testus dariausi (livsane, pregna rozinis juostele ir kasete ir testera) visi neigiami. mm turejo but sekmadieni. ju nera iki siol. taip ir likau nesupratusi is kur tie du testai buvo teigiami, kai kiti 5 neigiami. kazkos
fenomenas nesuprantamas. brokuoti pasitaike matyt, nepasitikeciau testera testais...
Vikitita parašė:
cia su tais testais tai nesuprasi. as dariausi du testera testus penktadieni praeita, buvo teigiami. apsidziaugiau belenkaip. kadangi negalejau patiketi nusprendzia…
O jūs dar nepasidarėte kraujo?
Beatričė2024 parašė:
Manau, jei neprasidės, nes jausmas momentais lyg prieš pat mm... Tik gal neramu, kad toks neryškus, šnd 28 CD, 12 dpo. Dabar laukimas, kas bus toliau ryte jau b…
Man su abiem vaikais ryškaus nt nei nebuvo,tik vaiduokliavo o kad maudimas kaip prieš mmm iš daugelio.moterų girdėjau,čia ne rodiklis
Onelove1 parašė:
Mano 26CD testas baltas... liudnoka🥲
Mano irgi 26CD, pasidariau - tuščias.