Meilee parašė:
Mano vaiduokliukas
Oj cia jau nelabai vaiduokliukas
Meilee parašė:
Mano vaiduokliukas
Oj cia jau nelabai vaiduokliukas
Skraidau33 parašė:
Iki mėnesinių dar savaitė, bet pastebėjau kad belekaip plaukai riebaluojasi. Anksčiau galėdavau plauti kas kokias 4d, dabar kitą dieną jau kaip keptuvė. Skaićiau ka…
Mano toks buvo pats pirmasis simptomas.
Martyna_ parašė:
man šiandien turėtų būti jau vaisingų dienų pradžia, ale nei OV testas, nei išskyros, nei savijauta to nerodo. reik kažkaip paleisti visas mintis planavimo ir užsii…
Tai panaši situacija ir man, man jau šiandien ov turi būti pagal dvi programėles, bet net neprasidėjo vaisingos dienos pagal simptomus... Bet jau vakar del visa ko atlikom nd, bandysim sia savaite daryt dažniau, nes neaišku kada bus ov, gal staigiai, arba gal išviso nevyks...
Gab342 parašė:
Tai panaši situacija ir man, man jau šiandien ov turi būti pagal dvi programėles, bet net neprasidėjo vaisingos dienos pagal simptomus... Bet jau vakar del visa ko …
Pabandyčiau nt pasidaryti
Aukselyte parašė:
Kaip su livsane nestumo testais? Kiek anksciau esu dariusi nieko nesimatydavo o siandiena 9dpo ne rytiniu slapimu, kaip ir matau vaiduokliuka, tai dabar manau beksi…
Matau ir aš vaiduokliuką 😊 Linkiu ryškėti ❤️
Aukselyte parašė:
Kaip su livsane nestumo testais? Kiek anksciau esu dariusi nieko nesimatydavo o siandiena 9dpo ne rytiniu slapimu, kaip ir matau vaiduokliuka, tai dabar manau beksi…
Man vakar livsane juostele mete pakankamai iziurima, siandien jau blankesnis.
Pabandziau kitos firmos tai va panasus kaip pas jus. Ryt eisiu kraujo
Onelove1 parašė:
Man vakar livsane juostele mete pakankamai iziurima, siandien jau blankesnis.
Pabandziau kitos firmos tai va panasus kaip pas jus. Ryt eisiu kraujo
Manau, kad ir as rytoj beksiu kraujo tyrima pasidaryti