Sandra988888 parašė:
Na ar yra merginu kurios nelaukia mm 28d 😁
As nelaukiu rytoj 😬😱
Sandra988888 parašė:
Na ar yra merginu kurios nelaukia mm 28d 😁
As nelaukiu rytoj 😬😱
Errrikiux parašė:
As nelaukiu rytoj 😬😱
😂 o testus jau gadinat?😊
asta001 parašė:
As nelaukiu 23-34d . Jau pagadinau vakar, buvo baltas( nors sau sakiau negadinsiu iki kol neveluos mm) 😀 bet dariau ne su rytiniu slapimu dar.
Va va as ir bandau islaukt mm dienos ir tada gadinti 😁 bet sunkiai
Aukselyte parašė:
Mano mm 23-24 ir vaiduokliukus rodo jau nuo antradienio tai kartais ir nebuna per anksti
Oho anksti rodo, na as dar bent iki savaitgalio zadu palaukt ir bandysiu testuotis jauciu 😁
Sandra988888 parašė:
😂 o testus jau gadinat?😊
Is kur kantrybes tureciau🤭 pries 4ar5 dienas dariau dvi dienas iseiles tuos srovinius buvo labai blankus bet man puikiai imatomi vaiduokliai, tad dar kita diena dariau elektronini ir parode pliusa🫣 db dvi dienas nedariau nes tik vienas testas liko norejau sutaupyt mm dienai🤭 bet as cia tiek prisiskaiciau kaip rodo o po to nerodo, kaip hcg kyla o po to staiga leidzias, kad man tik baisu pasidare ir dabar visko prisigalvoju😬😱 nors taip nescia, kaip dabar dar nesijauciau su nei vienu🤷🏼♀️ bus matyt😬6 cikla is eiles bandom 🫣
Labas rytas ✨
15 D. Buvo man LH pikas, bet ir dieną prieš buvo testinė juostelė ryškesnė (turbut ilgesne banga ) 🤣 pagal jausena ta 15 dieną ir įvyko OV ši ryta atsikeliau, pamaciau siek tiek rozinio kraujo. Matysiu ar cia gal implantacija, ar siaip kazkoks pakraujavimas jau taip skaiciuoju kad siandien 5 dpo
Errrikiux parašė:
Is kur kantrybes tureciau🤭 pries 4ar5 dienas dariau dvi dienas iseiles tuos srovinius buvo labai blankus bet man puikiai imatomi vaiduokliai, tad dar kita diena dar…
Tai jau šiandien gadinot testuka?😊 ryskeja? 😊
Vetgirl parašė:
Pasidariau testa tik del smagumo. Ikeliu tiesiog taip kaip buvo neryskinta nieko, man realiai kazkas smezuoja.
Man ir kažkas matosi 😊 Bet ganėtinai anksti rodo... tikėkimės tik ryškės 😊 kada turi būti mm?
Vetgirl parašė:
Pasidariau testa tik del smagumo. Ikeliu tiesiog taip kaip buvo neryskinta nieko, man realiai kazkas smezuoja.
Kažka ir aš matau😊 kiek laiko iki mm?😊