Ingriduukas parašė:
Dziugu girdet kad ne man vienai taip atrodo, galvojau gal cia man is to didelio noro tik taip atrodo😍😁 reiks ryt ryte pakartoti
Eik tu, nee, matosi tikrai 😍😍😍 kaip faina, kad tiek uzderejo vasarinuku paskutiniu metu 😍😍
Ingriduukas parašė:
Dziugu girdet kad ne man vienai taip atrodo, galvojau gal cia man is to didelio noro tik taip atrodo😍😁 reiks ryt ryte pakartoti
Eik tu, nee, matosi tikrai 😍😍😍 kaip faina, kad tiek uzderejo vasarinuku paskutiniu metu 😍😍
kjustina659 parašė:
Nu as pažiūrėsiu kaip ryt bus, bet turbūt pramus normaliai, labai jau pilva maudžia 🤔
O man dar keistai taip užeina širdis plaka ir papykina. Taip niekad nebūdavo. 🤔
kjustina659 parašė:
Nu as pažiūrėsiu kaip ryt bus, bet turbūt pramus normaliai, labai jau pilva maudžia 🤔
Man ir dabar maudžia pilvą ir krūtinę skauda kaip prieš tas dienas 🤗 bet jau trečias testas rodo vaiduokliuką. 😆
Ingriduukas parašė:
Sveikos merginos, siandien po pietu daryti testai, nuotraukos darytos po kokiu 5-7min, lyg ir kazkas kabina aki, ar jau gali but nudziuvimas? Kaip jus manot? Iki mm…
Tikrai matosi 🥰
Martyna_ parašė:
Na reik tiketis kad ryskes tie testukai, bet keistai taip nei pilvo maudzia, nei krutine skauda, nors pries mm virs savaites jausdavau😁
Sveikos būsimos mamytės. Aš su tokiu klausimu, prieš daugiau nei savaitę pasirodė ružavos išskyros, bet visai prieš pat mėnesines, tada pasidariau testą buvo neigiamas, buvau pas ginekologe prieš pora dienų vaisiaus nematė, tačiau šiandien pasidarius testą pasirodė teigiamas, ar gali būti jog esu nėščia?
Vaiduska_xo parašė:
Sveikos būsimos mamytės. Aš su tokiu klausimu, prieš daugiau nei savaitę pasirodė ružavos išskyros, bet visai prieš pat mėnesines, tada pasidariau testą buvo neigia…
Kartokit nt. Ir ziurekit ar ryskeja. Gal tiesiog nt melagelis, o gal ir ne. Nieko cia nepribursim mes Jums su atsakymu.
Vaiduska_xo parašė:
Sveikos būsimos mamytės. Aš su tokiu klausimu, prieš daugiau nei savaitę pasirodė ružavos išskyros, bet visai prieš pat mėnesines, tada pasidariau testą buvo neigia…
Pagooglinti užtruko iki 15 sekundžių ;) galit, faktas